ben baktım havaalanı ile st.paul arası antalyadaki gibi, burda taxi 30 ytl yazıo ama orayı bilemem...
ben baktım havaalanı ile st.paul arası antalyadaki gibi, burda taxi 30 ytl yazıo ama orayı bilemem...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...01824&t=h&z=19
bu linkten bakabilirsin
herzamanki gibi tşk
![]()
![]()
Haney selam,
son mesajını gördüm de, senin ds gelmedi mi hala...bana biraz sakat geldi bu iş, istiyorsan sana oradaki managerlarin telefonunu falan vereyim, gerçekten yerleştirilmişmisin falan ogrenirsin onlardan...killandirmak gibi olmasin, istiyosan veririrm
alıntı ISIC ile ilgili:Arkadaşlar ben de bu kart bir işe yaramıyor diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.Ben de zamanında heves edip almıştım ama gerçekten işe yaramıyor.Tamam geçtiği belli yerler var ama ne kısmettir bana hiç denk gelmedi.
Amerikada iken aslında her duruma karşı yanınızda bir kimliğin olması .Giden arkadaşlar bilirler sigara bile alacak olsanız kimlik göstermeniz lazım.Ben Wal-Mart'tan sigara alırken Türk ehliyetini gösterirdim(bilirsiniz ön tarafı hem Türkçe hem İngilizce) onu bile kabul etmezler ve etmedikleri gibi benden pasaport isterlerdi.Görevliyle tartışmamız olmuştu ben her sigara almak için pasaportumu yanımda mı taşıyacağım diye. Tabii burada sigara bir misal önemli olan sizin orada legal bir şekilde kaldığınızı kanıtlayan ve yeri gelince de kullanabileceğiniz kimlik işinize yarayacaktır.
Neyse sözü uzatmayim:Arkadaşlar bulunduğunuz şehirdeki DMV(Department of Motor Vehicles -Motorlu Taşıtlar İdaresi)'ye gidin ve kimlik kartına başvuru yapın.Ben geçen sene New York eyaletinin kimliğini almıştım(sadece 10 dolar) ve çok yerde işime yaradı.Hala kimlik kartı duruyor ve süresi de 2012 yılında bitiyor.
bu mesajın üzerine araştırdım ve minnesotada bu kartı almak için http://www.dmv.org/mn-minnesota/id-cards.php adresini buldum, bilgilerinize...
![]()
![]()
Briannanın cell no yu bulamadım, sanirim oradaki telefonda kaldi. Facebook a Brianna M. Warner yazarsan direk cikiyodu sanirim oradan irtibata gecebilirsin, veya bi baskasinin nosunu bulursam yazarim...
ekledim ve mesaj attım ,, meraklardayım...
![]()
![]()
arkadaslar burdan aldıgımız ehliyetler,mnnesota da geçerli oluyor mu? benim işveren ehliyetin varsa +para veririm sana diyor![]()
ehliyet orada ülkeye giriş yaptığın günden itibaren 3 ay geçerli, o yüzden araba kullanabilirsin, ama iş anlamında kullanabilirmisin onu bilemem...
yok ya iş anlamında değil, benim gibi öğrenci çalışanları kaldıgımız yerden gideceğimiz yere götürcem mesela... umarım geçerlidir,bir daha oralarda uğrasmak zorunda kalmayalım..
k-mart giyim meselesinde siyah pantolon dedik ya, peki ayakkabıda siyah olmak zorunda mı?
aslında kısaca giyimi açıklarsan sevinirim.
![]()
![]()
arkadaşın yazdığı yazıyı aynen kopyalıyorum...
hey! yes the pants/ shorts should be light khaki colored, shoes can be either all black or white, and socks should probably also be black or white. it is...
böleymiş![]()
Konu profosör tarafından (20-05-2008 Saat 02:54 AM ) değiştirilmiştir.
![]()
![]()
rica ederimmm,
evet sarımtırak ile kahverengi arası bişeydi sanırım haki rengi diyolar, o da bej oluyor sanırsamgeçen sene siyahdı bu sene napmışlar bilmiom ama ewt bulması baya zor bişey kolay gessin
![]()
Selam K-Mart arkadaşım bende bu sene ilk watla yurtdışına çıkıyorum.Gideceğim eyalet ve iş belli oldu ama sonuçlar daha gelmedi tam ismini bilmiyorum işin.Benim soracağım sen bir deneyimli olarak bavulumuza ekserii neleri alalım elbise yiyecek vb. gibi senin tecrübe ve yardımlaını bekliyorum.şimdiden sağolasın...
Selam arkadaşım, MN haziran temmuz gibi felaket sıcak, ama eylülde de buz gibiydi, o yüzden yanında çeşit kıyafet almanı tavsiye ederim, akşamları da serin oluyodu ayrıca...Valla ben sadece Minneapolis-St.Paul bölgesindeydim, o yüzden oralara dair bişeyler söyleyebilirim, küçük yere falan gideceksen ihtiyaçların çok farklı olabilir...
geçen hafta dolmuşta 2 turist gördüm dayanamadım konuştum
adamlar ilk californialıyız falan dedi, bende bu yaz minnesotaya gidiom dedim.
adam ora doğumluymuş, ailesi orda yaşıyormuş.
çok serin bir yer dedi, çok rahat edersiniz , birde türkiyede herkes heryerde sigara içiyor ama orada neredeyse hiç yok falan dedi. baya sevindim
birde bizim eyaletin üst-sağ köşesinde kocaman bir göl varmış ve muhteşemmiş, kesin gidin dedi. missisipiyi zaten görürsünüz .
20 dklık yolda baya konuşmuşuz ama demi??
![]()
![]()
VİZEm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun arkadasım gözün aydın![]()
saolasın
baktımda herkes vizesi almış
![]()
![]()
oo hadi hayırlı olsun bakalım...kısa vakitte görüşücez demektir bu...kaçında senin uçak?? ben 15i akşam orada olucam, 16sında da Comoyu bir ziyaret ederim artıkın...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks