Giderken buradan herhangi bir bankadan hesap actirmayi denemeyin bile.Zaten yurtici havalelerde bile cok yuksek miktarda kesinti yapiyorlar.Anlamadigim sey ise neden turkiyeden bi seyler yapma ihtiyqci duyuyorsunuz?Ingilizceniz kotu diye yapiyorsaniz benim bankacilikla ilgili bildigim tek cumle vardi onunla banka hesabi actirmistim: i would like to open bank account.Actirirken bana ay basina 5 dolar kesinti yapicaz demislerdi sonra yapmadilar.Neyse zaten suan ogrenciler icin ozel bi hesap varmis ve kesintide yokmus.Banka hesabi actirdiktan sonra size 1 tane bankamatik karti,bir tane anahtarlik icin ufak bi kart ve bikac tanede cek veriyorlar.Kucuk kart cok etkili bisey.Alisverisinizi bu kartla yapabiliyorsunuz.Yalniz bu kucuk kartlarla bankamatiklerden para cekemiyosunuz.Alisveris yaptiginiz yerlerde mesela wallmart ta odeme yaparken ayni zmanda bu kucuk kartla parada cekebiliyorsunuz.Kredi karti isine girmek isteyen arkadaslar:Bu actirdiginiz hesaplarda size ait bi kredi limiti var.Yani paraniz olmasa bile para cekebiliyorsunuz.Bu yazdiklarim Amerikanin en buyuk en cok subeli bankasi olan Bank Of America icindir