ben bakt?m havaalan? ile st.paul aras? antalyadaki gibi, burda taxi 30 ytl yaz?o ama oray? bilemem...

ben bakt?m havaalan? ile st.paul aras? antalyadaki gibi, burda taxi 30 ytl yaz?o ama oray? bilemem...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...01824&t=h&z=19
bu linkten bakabilirsin

herzamanki gibi t?k
![]()
![]()

Haney selam,
son mesaj?n? gördüm de, senin ds gelmedi mi hala...bana biraz sakat geldi bu i?, istiyorsan sana oradaki managerlarin telefonunu falan vereyim, gerçekten yerle?tirilmi?misin falan ogrenirsin onlardan...killandirmak gibi olmasin, istiyosan veririrm

al?nt? ISIC ile ilgili:Arkada?lar ben de bu kart bir i?e yaram?yor diyen arkada?lara kesinlikle kat?l?yorum.Ben de zaman?nda heves edip alm??t?m ama gerçekten i?e yaram?yor.Tamam geçti?i belli yerler var ama ne k?smettir bana hiç denk gelmedi.
Amerikada iken asl?nda her duruma kar?? yan?n?zda bir kimli?in olmas? .Giden arkada?lar bilirler sigara bile alacak olsan?z kimlik göstermeniz laz?m.Ben Wal-Mart'tan sigara al?rken Türk ehliyetini gösterirdim(bilirsiniz ön taraf? hem Türkçe hem ?ngilizce) onu bile kabul etmezler ve etmedikleri gibi benden pasaport isterlerdi.Görevliyle tart??mam?z olmu?tu ben her sigara almak için pasaportumu yan?mda m? ta??yaca??m diye. Tabii burada sigara bir misal önemli olan sizin orada legal bir ?ekilde kald???n?z? kan?tlayan ve yeri gelince de kullanabilece?iniz kimlik i?inize yarayacakt?r.
Neyse sözü uzatmayim:Arkada?lar bulundu?unuz ?ehirdeki DMV(Department of Motor Vehicles -Motorlu Ta??tlar ?daresi)'ye gidin ve kimlik kart?na ba?vuru yap?n.Ben geçen sene New York eyaletinin kimli?ini alm??t?m(sadece 10 dolar) ve çok yerde i?ime yarad?.Hala kimlik kart? duruyor ve süresi de 2012 y?l?nda bitiyor.
bu mesaj?n üzerine ara?t?rd?m ve minnesotada bu kart? almak için http://www.dmv.org/mn-minnesota/id-cards.php adresini buldum, bilgilerinize...
![]()
![]()

Briannan?n cell no yu bulamad?m, sanirim oradaki telefonda kaldi. Facebook a Brianna M. Warner yazarsan direk cikiyodu sanirim oradan irtibata gecebilirsin, veya bi baskasinin nosunu bulursam yazarim...

ekledim ve mesaj att?m ,, meraklarday?m...
![]()
![]()

arkadaslar burdan ald?g?m?z ehliyetler,mnnesota da geçerli oluyor mu? benim i?veren ehliyetin varsa +para veririm sana diyor![]()

ehliyet orada ülkeye giri? yapt???n günden itibaren 3 ay geçerli, o yüzden araba kullanabilirsin, ama i? anlam?nda kullanabilirmisin onu bilemem...

yok ya i? anlam?nda de?il, benim gibi ö?renci çal??anlar? kald?g?m?z yerden gidece?imiz yere götürcem mesela... umar?m geçerlidir,bir daha oralarda u?rasmak zorunda kalmayal?m..

k-mart giyim meselesinde siyah pantolon dedik ya, peki ayakkab?da siyah olmak zorunda m??
asl?nda k?saca giyimi aç?klarsan sevinirim.
![]()
![]()

arkada??n yazd??? yaz?y? aynen kopyal?yorum...
hey! yes the pants/ shorts should be light khaki colored, shoes can be either all black or white, and socks should probably also be black or white. it is...
böleymi?![]()

Konu profosör tarafından (20-05-2008 Saat 02:54 AM ) değiştirilmiştir.
![]()
![]()

rica ederimmm,
evet sar?mt?rak ile kahverengi aras? bi?eydi san?r?m haki rengi diyolar, o da bej oluyor san?rsamgeçen sene siyahd? bu sene napm??lar bilmiom ama ewt bulmas? baya zor bi?ey kolay gessin
![]()

Selam K-Mart arkada??m bende bu sene ilk watla yurtd???na ç?k?yorum.Gidece?im eyalet ve i? belli oldu ama sonuçlar daha gelmedi tam ismini bilmiyorum i?in.Benim soraca??m sen bir deneyimli olarak bavulumuza ekserii neleri alal?m elbise yiyecek vb. gibi senin tecrübe ve yard?mla?n? bekliyorum.?imdiden sa?olas?n...

Selam arkada??m, MN haziran temmuz gibi felaket s?cak, ama eylülde de buz gibiydi, o yüzden yan?nda çe?it k?yafet alman? tavsiye ederim, ak?amlar? da serin oluyodu ayr?ca...Valla ben sadece Minneapolis-St.Paul bölgesindeydim, o yüzden oralara dair bi?eyler söyleyebilirim, küçük yere falan gideceksen ihtiyaçlar?n çok farkl? olabilir...

geçen hafta dolmu?ta 2 turist gördüm dayanamad?m konu?tum
adamlar ilk californial?y?z falan dedi, bende bu yaz minnesotaya gidiom dedim.
adam ora do?umluymu?, ailesi orda ya??yormu?.
çok serin bir yer dedi, çok rahat edersiniz , birde türkiyede herkes heryerde sigara içiyor ama orada neredeyse hiç yok falan dedi. baya sevindim
birde bizim eyaletin üst-sa? kö?esinde kocaman bir göl varm?? ve muhte?emmi?, kesin gidin dedi. missisipiyi zaten görürsünüz .
20 dkl?k yolda baya konu?mu?uz ama demi??
![]()
![]()

V?ZEm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()

hay?rl? olsun arkadas?m gözün ayd?n![]()

saolas?n
bakt?mda herkes vizesi alm??
![]()
![]()

oo hadi hay?rl? olsun bakal?m...k?sa vakitte görü?ücez demektir bu...kaç?nda senin uçak?? ben 15i ak?am orada olucam, 16s?nda da Comoyu bir ziyaret ederim art?k?n...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks