Work and Travel
Toplam 81 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bir türlü gelmeyen ds yıkılmaya başlayan hayaller

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dün firmamdan çok ilginç bir açıklama maili aldım ve sizinle paylaşmak istedim:

' salı günü elimize son ds'ler gelecek, seninki büyük ihtimal o kargonun içindedir.'

nasıl bir maildir kardeşim, bu son postadan benimki çıkmazsa ben daha kaç ay bekleyeceğim, ayrıca salı oldu bitiyor hala mail yok
    gittim; gezdim; gordum....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaşlar bugün g.v denilen şirketimi aradım ve Ds nin hala gelmediğini sölediler Uçak biletimi son alım tarihimde 19 mayıs ne yapacağım bilmiyorum....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı _DaUt_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün g.v denilen şirketimi aradım ve Ds nin hala gelmediğini sölediler Uçak biletimi son alım tarihimde 19 mayıs ne yapacağım bilmiyorum....

slm bende aynı şirketle gidiyorum hala ds formumu getirmediler şubatta başvurduğum halde napçam bilmiorum vize görüşmesinede girdim biletimide almak zorunda kaldım süresi dolduğu için. Ne yapçam hiç bilmiorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı med29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm bende aynı şirketle gidiyorum hala ds formumu getirmediler şubatta başvurduğum halde napçam bilmiorum vize görüşmesinede girdim biletimide almak zorunda kaldım süresi dolduğu için. Ne yapçam hiç bilmiorum
    şirketin size verdiği allianceabroad log in bilgileriyle siteden ds sorgunuzu yapabiliyorsunuz... ve bu şekilde dsinizin yola çıkıp çıkmadığını öğrenebiliyorsunuz... yola çıktıktan sonra en geç 10 gün içinde gelir...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirketin size verdiği allianceabroad log in bilgileriyle siteden ds sorgunuzu yapabiliyorsunuz... ve bu şekilde dsinizin yola çıkıp çıkmadığını öğrenebiliyorsunuz... yola çıktıktan sonra en geç 10 gün içinde gelir...
    slm allianceabroad a log in oldum karşıma direk bilgilerim çıktı. Ama ds ile ilgili birşey yazmıyor. Acaba nasıl sorgulatabiliriim yardımcı olabilirmisin?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks