Work and Travel
Toplam 81 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bir türlü gelmeyen ds yıkılmaya başlayan hayaller

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

az önce şirketi aradım yine olağan bir şekilde her 2 - 3 günde bir olduğu gibi
    ne oldu bu ds'ler dedim. cevapları bu sefer biraz şaşırtıcıydı. bugün 2 kutu kargo geldi, açamadık daha yoğunluktan, onlardan birinde olabilir. yarın tekrar ara.
    nasıl açamazlar anlamıyorum, o kadar adam var hepsi mi yoğun. işleri bu değil mi zaten. bizim için bir kaç günün bile önemi var. onlar salladıkça sallıyo, gelen kutuları açıp bakmıyolar.
    her dakka da gidip uğrayamıyosun şirkete, yarın ne olucak bakalım, çıkıcak mı kutulardan
    bu arada şirket g.v. , varsa eğer aynı firmadan ds'i gelmemiş olan, arayın biraz sıkıştırın sizde, uğrayabilecek olanlar varsa uğrasın, artık iyice abarttılar olayı. hakkımızı arayalım arkadaşlar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

barisMT sen de bütün gazililer gibi aynı şirketle mi gidiyorsun? yani o şirketle gidiyorsan( hani şu iibf'nin orda köşede olan ) 2 günde alınmıyor ds formu.ben vizeye şubatta girdim,ds formum halen gelmedi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı listener1402 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    barisMT sen de bütün gazililer gibi aynı şirketle mi gidiyorsun? yani o şirketle gidiyorsan( hani şu iibf'nin orda köşede olan ) 2 günde alınmıyor ds formu.ben vizeye şubatta girdim,ds formum halen gelmedi
    yok kardeş ben uniwestia ile gitmiyorum. başka bi şirketle gidiyorum.ama o şirketin de gayet ii çalıştığını duymuştum giden arkadaşlardan..
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkdaşlar bende bahsettiğiniz şirketi tercih ettim maalesef.
    Bi arkadaşımla bekliyoruz aylardır DS formunun gelmesini.

Yarın gidip çok sert biçimde konuşcam.
    gitmemize 25 gün kaldı
    ne vize, ne form , ne uçak bileti hiç bir şey belli değil.

artık sıkılmaya başladım!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

merhaba arkadaşlar. Benim DS belgem de daha elimde degil bugun şirkete gittim ve kargo da kayboldugunu soylediler tekrardan vize tarihi aldık. ilk vize tarihimi 23 nisan yakınlarında almıştık yetişmedi mayısın başına erteledik tekrardan ds gelmedi felan 14 mayıs 2008 gününe erteledik ve bu da olmadı sanırım haziranın 1 ine felan ertelenecek ve ben 4 - 5 -6 haziran aralıgında uçmayı planlıyordum. buradan isim vermek istemıyorum ama seçimlerinizi dikkatli yapın arkadaslar bugun gidip genel müdüre çingenelik edip ofiste gerginlik yaratmasaydım belki haziran ortasına kadar bekleyecektım ben daha. İyiniyet yaramıyor bunlara pek. İyi geceler arkadaşlar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks