kardeş risk denen bi durum varmı ortada o zaman onu söyle.sabah görüşmeye gidecem sorularım saçma gelebilirölüyorum heyecandan çünkü
kardeş risk denen bi durum varmı ortada o zaman onu söyle.sabah görüşmeye gidecem sorularım saçma gelebilirölüyorum heyecandan çünkü
kendine güven oncelikle
rahat olmaya calıs.
ingilizce durumun nasıl
; yapılan yanlıslığı anlatırsın heyecanlanmana gerek yok ,sanki banka hesap numaranda yanlıslık varda banka memuruna durumu anlatıyorsun gibi düsün.
genel olarak
durumun her ne ise onu karsındakini tatmin edecek sekilde acıklamalısın.
bol sans
bekle beni amerika
valla kardeş ingilizcemin iyi olduğunu düşünüyorum.yani en az o sıkıntıyı aktarabilecek kadar ingilizcem var.birde burda sorulan sorular bölümündekilere baktım onlara rahatlıkla cevap veririm.durum bu yani...
bölümümde turizm.yani aşinalık var o yönden ingilizceye
o zaman kardes
rahat olmaya calıs mümkün mertebe heyecan yapmamaya calıs..
bekle beni amerika
peki kardeşim sağolasın rahatladım biraz.benim korktuğum nokta şu aslında açıkcası
birincisi iki yıllık ve son sınıf öğrencisi olmam.
ikincisi ismimin muhammed olması
üçüncüsüde heyecan![]()
ocean bilgiler için saol
ben de yerini bilmiyorum ilk defa gideceğim
fakat arabayla gitmeyi düşünüyorum otobuste gerçi çok sürmüyormuş![]()
öncelikle arakadslar hepnızden ozur dıluyrum.haftasonu calsıdıgım ıcın forumu ancak bole aksam ısden geldıkten sonra takıp edebılyurm
ben nasıl gıttım onu aktarıyım.evden saat tam 6 da cıkdım.21a ya bındım kadıkoye gectım kadıkoyden besıktas vapuruna bındım ve beskıtas tanda 22 ye bınıyosunuz tam konsolslugun onunde ındırıyo.ben 7:40 gıbı konsoloslugun onunde olmusdum bu saatlerle.tabı tercıh sızın![]()
ve sunuda belırtıyım vızeye oldugunuz kadar erken gıtmeye calsın mesela ben 7:40 da konsoloslugun onundeydım ve hemen sıraya gırdım gorusmem 8:45 oldugu halde saten yogun oldugundan ıslemler cok suruyo ve zamannın nasıl gecıtgını anlamıyosunuz buda bı tavsıye
karadenızlı bence hıc gozunde buyutme eger azda olsa konusabılıysan kesın alırsın bak bunuda benden baskası solemes bu forumda
cunku benım gırdıggm zmaamn bır kısı alamadı oda ınglızce bılmıyodu ha bıtane daha vardı onunda ort 1.05 dı bende olsam bende vermem ona
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
yav bu şirketlerin ben ta.....sanki babalarının hayrına yapıyorlar.kapıştım zaten geçen gün.işleri güçleri parayı almak.parayı alana kadar iyi ondan sonra sallamıyorlar hiç seni.zaten yetiştiremem sabah dokuzda görüşme.vizede dile getiririm kalemle düzsinler artık ne edeyim.
teşekkür ederim bilgiler için.
Ewet Ole Yapabılırsın Cunku Once Bı Turk Alıyo Belgelerını Kontrol Edıyo Ondan Sonra Gorusmeye Gecıyosun O Turke Sole Duzır Sanırım![]()
Insalah Sorun Olmazda Alırsın Vızenı Haber Et Yarın Oldumu Gorusuruz![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
darısı benim başıma 23 mayıs.!!!!!
Vayyy beee yanlış meslek seçmisiz..![]()
dünyanın en basit işiymiş vizedodo snn için yazıorum ayrı baslık actım ama
aldım bnde vizei 5 kişilik grubuz hepimizde aldık. sadece 15 saniye sürdü bölüm ve sınıf bu kadar
upse giderken herkes bana bakıor ve redmi aldı die soruodu bu kadar erken olunca
bosuna heyecanlandık o kadar
sadece bölümümü ve sınıfımı sölemek için ankaraya gittik ya![]()
dodo nereye yazdigimi unutmustum yaw.bende suleyman demirel lisesi 2003 mezunuyum.vizemi aldim 22 nisandaydi.senin ucus ne zaman ve nereye?
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks