arkadaşlar greyhound dan bilet alacaktım ancak fiyat
Purchase Price
Subtotal: $28.00
Gift Ticket Fee: $21.00
Purchase Price
Subtotal: $28.00
Gift Ticket Fee: $21.00
ama sanırım zaten türkiyedeyken alamıyoruz çünkü kredi kartı bilgilerini isterken ayrıca kredi kartı adres bilgilerini de istiyorlar ve uyuşması gerekitğini söylüyorlar.
oraya gidince nakit olarak alınması gerekiyor sanırım... ?
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
evet arkadaslar bilgisi olanlar paylassin lutfen.
New York JFK havaalanindan cok mu uzakta greyhound?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Uzak sayılır. Greyhound NYC kalkış noktası ile havaalanı arasında bir dünya yol var ama metro ile uzaklar yakın oluyor
Greyhound 14 gün öncesine kadar ödediğin zaman %50 indirim yapıyordu. Sen nerden baktın fiyata bilmiyorum ama ben baktığım zaman gift fee falan eklemiyordu.
Eğer almak istiyorsan gerçekten, orda hesabı olan arkadaşımla bir görüşürüm. O biraz para bırakmıştı hesabında.
"I would avoid greyhound well UNLESS YOU LOVE
TO STAND for several hours on a bus or be stranded
at a bus station waiting for a second section that the
which may or may not be operated by greyhound,,
or be stranded having to walk 3 miles to the station cause
the bus broke down and the dispatcher forgot to send a rescue bus! plus there is a very good chance Greyhound will
be going on strike as their drivers have refused the contract
provied by Greyhound"
bu yazı bi siteden sizin sorunuza cvp arkadaşlar!
Faruk abi,amtrak meselesi onudami onceden rezervasyon yaptirmamiz lazim?
oda mi NYC havaalanindan cok uzak?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaslar birsey belirtmek istiyorum......greyhound tek secenek deyil otobus firmalari arasinda ama en ucuzu oldugu icin cok yaygin olarak kullaniliyor ve biliniyor..ve bazi otobus firmalari direkt hava alaninda calisiyor yani dirent hava alanindan aliyor ben bunlari kullanmistim mesela newyorktan- purstmunth nh 75 doalr felandi..cok rahat ve guvenilirdi
amtrak seni jfk dan tren istasyonuna otobüsle götürüyor..
arkadaşlar washington havaalanından oceancity e direkt bi araç var mı yoksa havaalanından greyhound a mı gidicez?
bişi sormak istiyorum yahoo..ben new york a inicem.washington dc ye bulabilir miyim otobüs greyhound dan başka?tabii havalınından olursa daha güzel olur benim için? bi de çok beklemek gerekir mi??
Ya greyhounddan nakit parayla gişeden bilet alabiliyomuyuz.Yoksa internetten almak zorundamıyız.
alıyosunuz arkadslar ben aldım.
@gozdem
evet washington dc yede gidebilirsin greyhound ile hatta benim otobus dc den gecti. yani virginia ya gidince dc den geciyo. ama havaalanından varmı yokmu bilmiyorum. ben manhattan da port authority bus station a gittim ordan aldım biletimi ve ordan bindim.
ya bilmiyorum ki ne yapsam? uçak biletini dc ye almadığıma pişman olucam sanırım..korkmaya da başladım =) yine uçakla mı geçsem acaba?
otobuste zenci cok fazla. ve koltuk numarasıda yoktur. yanına oturabilirlerayrıca bavullarada hiç dikkat etmeden bagaja resmen fırlatıyolar kırılacak esya varsa gitti demektir.
ama bagaj olayını cozmek istiyosan zenci gorevliye 2 dolar bahsis ver bavulunu guzelce yerleştirir.
koltuk olayını da şoyle cozebilirsin. otobuse binmeden aynı otobuse bineceğin biriyle tanısabilirsin yani muhakkak amerikalı bi bayan bulursun git konus tanıs otobuste de beraber oturursunuz.ben oyle yapmıstım rus bi bayanla yolculuk etmiştim..
![]()
=)) bahşiş falan çözmüşsün sen gerçekten.peki havalanından kalkan bi otobüs yok mu?
yok ben bahşiş vermedim benim cantayı fırlattı resmenbenden sonraki adam bahşiş verdi en one guzel bişekilde yerleştirdi. ben bilsem bende verirdim de ne bilim ole fırlatacagını
![]()
havaalanından varmı yokmu malesef bilmiyorum. ama havaalanından manhattana gitmek sıkıntılı deil tek metro uzaklıkta. asıl sıkıntı washingtona giderken baslıyo.
ya cok kotuydu ya 11 saat ucakta hiç uyumadım. o yorgunlugun ardından 8 saatlik otobus yolculugu.. ilk 10 dakika zaten bitmez bu yolculuk diyodum kendi basıma. elimde canta var pasaport para falan hepsi orda. tam uyucam gozum kapanıyo elimdeki canta ve etrafımdaki zencileri hatırlıyorum hemen acıyorum gozlerimi. ama sonunda dayanamadım basımı yanımdaki rus bayanın omuzuna koyup uyudumuyandıgımda norfolktaydım
![]()
süper yaa =)) ben de çook endişeliyim.aslında bi arkadaşla JFK da buluşup öyle geçicektik ama olmadı.tek başıma gitmek zorunda kaldım.manhattan dan bulurum diyosun yani greyhoundu ??tabi başımı omzuna koyabileceğim birileri olmıycak benim yanımda =)) dc kaç saat sürer acaba? bir de indiğim zaman ne yapıcağım mevzuu varr pöfff yaa..vaz mı geçsem =))
evt bulursun metroya bin 42th stationda in bus station hemen indiğin yerde zaten. dc 6 saat falan surer muhtemelen. bence vazgecme bosver.bakarsın basını omuzuna yaslayacagın birini bulursun
![]()
gerçekten çok hoş bir dilek olmuş =) ama ben sağ salim gideyim yeter =) 6 saat çokmuş ya =( akşam 9 da dc de oluyorum =((
ne zaman gidiceksin gozde?
7 haziranda ordayım..
arkadaslar ben aldım gecen hafta netten bılet (greyhound).iki hafta onceden alırsanız yarı yarıya ındırım oluyo...
kredı katıyla aldım ben new york-elızabeth cıty(nc) arası 40dolar.
benım danısmanlık sırketım bana bı cıktı verdı metro guzergahının ve orda var harıtası 3 metro degıstırerek gıdılıyo ama hepsı yanyana ve en kolay yol bu dedı tabı en ucuzda...
ama taksı alternatıfıde var sanırım 25 dolara goturuyolarmıs...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks