benim sınıf arkadaşım aldı. not ortalaması iyiydi zaten. iş sözleşmesi götürdüğünü sanmıyorum ama maddi olarak iyi durumda olduğunu biliyorum o kadar.
benim sınıf arkadaşım aldı. not ortalaması iyiydi zaten. iş sözleşmesi götürdüğünü sanmıyorum ama maddi olarak iyi durumda olduğunu biliyorum o kadar.
abi not ortalamasi iiydi derken?mesela benm 2.31 yani vize icin kötü bir ortalama midir?maddi durumum benim de iyi insallah olur su vize![]()
ortalamam 2.33 ve aldim
sinyorleylek senin adina cok sevindim hayirli olsun kardes!Ne tür belgeler hazirlamistin bizimle paylasabilir misin?abi hatta msn fln verebilirsen sevinirim detayli olarak konusmam lazim,bu konu cok önemli benim icin
cidden bi belge falan istemediler benden sadece trankript ustunde yogunlastilar ,,, ama ben beraberimde ds formlari disinda banka dokumleri 2 adet referans goturdum okuldan 15 kredilik ders alacagimi belirten yazi goturdum ama almadilar yani istemediler bile ... bitek ben degil benim arkadasimda ayni sekilde aldi ...
tekrar soluyorum biz gecen senede gitmistik vize alammizda etkili olmus olabilir ...
Arkadaslar su olayi ben actım son noktayı da ben koyuyorum.Bugün sabah 8.15te konsolosluktaki görüsmedeydim.Son sınıfım alttan dersim yok,mezun olucam insallah2 numaralı zenci bayan officerla görüstüm.Biraz kıl gibiydi cok burun kıvırma hareketleri yaptı,hal hatır fln hic bisey sormadı cok gıcık bi kadındı walla direk sadede geldi
sonunda da ups masasına gönderdi beni.Elimde o kadr mal mülk ile ilgili belge fln vardı hic bisey sormadı yane.Bakalım sanırım verdi bize ama pasaportu görmeden icim rahat etmiycek
Son sınıflar fln korkmasın yane hic problem yok...
Konu djlethal tarafından (04-05-2007 Saat 05:54 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks