arkadaslar bu dunyan?n en kolay seyy?m?s san?r?m!!!
daha v?ze gorusmes?ne g?tmeyen arkadaslara seslen?yorum:
sak?n dert etmey?n san?r?m bu ?s dunyan?n en kolay sey?,sozler?m? abart?yo olarak dusunmey?n sak?n gercekten h?c zorlancak b?s? yok sadece kalp at?sar?n?z? kontrol ed?n ve b?ras cesaretl? durun kars?n?zdak? ?nsan?n yan?nda..
gelel?m bana![]()
bugun cok erken saatte kalkt?m cunku yolum uzundu kartaldan taaa istinyeye g?tcek olmam ben? dusunduruyodu ama zaman h?cde gecmek b?lm?yodu b?r yandan ve ben 7:45 g?b? konsoloslukta oldum.gorusmem 8:45 deyd? bu arada.
s?raya g?rd?m tek tek ?cer? al?nd?k ve ust kata c?kt?m.s?ra numaras? ald?m,bana geld? s?ra turk b? k?s gunayd?n ded?!!ded?m noluyos yawwbelgeler?m? ald?,tekrar beklemeye baslad?m tekrar s?ra bana gweld? ve parmak ?zler?m? verd?m.
ondan sonra beklemek dahada zorlasd? cunku b?r yandan gorusme yapanlar? ?zl?yor b?r yandanda numaram? tak?p ed?yordum.veeee s?ra bana geld? haf?f esmer b? bayanla gorsme yapt?m.
bayan?n aksan? b?ras kotuydu bence,h?zl? konusuyordu ve kel?meler? yutuyordu yada o an bana ole gely?rdu ama y?ne soluyrum h?c zorlanmad?m oda zorlamad? saten...
k?saca konsmaya deg?ncek olursam :
ben turkce yazcam art?k s?z ?ng ye cev?r?n
merhabalasma ve bana gelen ?lk soru :
nerde okuyosun
hang? bolum
ne saman mezun olcan
h?c yurtd?ssnda bulundunmu
nerde cal?scan,
ne ?s yapcan,
ailen ne ?s yap?yo
topu topu bu kadar![]()
veeee bayan?n have a n?ce summer demes?yle gorusme b?tt?.
ben sev?nc ?c?nde ups ye dogru yurumeye baslad?m![]()
isde bu kadar ded?m ?c?mdende,ve sonrada o gazla b?let?m? almaya g?tt?m!!!

belgeler?m? ald?,tekrar beklemeye baslad?m tekrar s?ra bana gweld? ve parmak ?zler?m? verd?m.

Alıntı

Bookmarks