Makineyi alın 3-5 numaraya vurun. Zaten işçi sınıfından TR'deki gibi fiyakalı gezenler yok. Önemli olan min masraf ve maks. verim![]()
Özellikle sıcak yerlerde açık havada çalışacaklar direk kessin.
LongIsland'da bir Türk berber vardı. Gelmeden önce bi traş olmuştum ama eşek traşını arar olmuştum ondan sonra
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
arkadaslar sımdı cıdden bız orda berbere gıtmıyelımmı???
ben onu anladım yazılan yazılardan!!!bıde bu tras mevzunu nasıl anlatırıs kescek kımseye yaw anlatan bırı varmı???
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
valla benim istanbul'daki berberimin eski ortağı new york'ta su an. ben wisconsin'e gidiyorum gerçi ama new york'a giden arkadaşlara tavsiye ederim. hakan abi... (:
makina en mantıklısı şaka bi yana...
cidden bu kadar kötümü ya,şaka yapıyorsunuz gibi geliyor bana![]()
bence usturaya vurun,gelene kadar anca uzar.hele bir de saçlarınız dökülüyorsa en mantıklısı.eminim ilk günler sıkıntıdan ,stresten döküntüler had safhaya çıkacaktır.hem o korkunç manzarayla karşılaşmazsınız,hem berbere derdinizi nasıl anlatacağınızı düşünmezsiniz hem de kesenize zarar gelmez.( 15$ deniyor oooo shit.ben o parayla burda 5 kez traş olurum)
en cok bana gecirdiler ya 30 dolar sac kesimi 5 dolarda bahsis verdim spa a normal fiyati 80 miydi neydi calistigim yerde saglik olsun diorum baska da bir sey diyemmiorm yaptigima)
California PAlm DesErT & BufFalO ThuNdEr ReSorT . . .
İyice bi kısalttırrım.Gelene kadar aynı boya anca gelir heralde.Enseyi sağı solu düzmek için bi makine bi de makas şart ama.
yaw 10-15 dolarsa birsey degilmis de sorun adamın kesip kesememesi saci.bende antalyada 10 ytl civarinda kestiriyorum.
15 dolar fazla be.3 numara yaptırır gelirim bn de ama o da 1 ay sora yanlar uzayınca biçimsiz oluo.makinası olan birinden yardım alırız artık...
yaw arkadaslar buyutuyorsunuz bu olayi.evlenmegi dusunuyorsaniz hemen bayan berber bulun derim,bedavaya sacinizi kestirirsiniz,green card![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
dede seni evlendircez orda anlasilan![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
euehuehe KIZ olmak ne kadar güzelmiş yaw
saçlar zaten uzun, sakal desen yok
aaa yazık erkeklere...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
hala kımse ne denıcegını yazmamıs tras olurken nasıl terımler kullanılır ne denır sole olsun bole olsun???
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
Yaw benimde tek derdim bu, saçları buraan iyice kısalttırayım diyorum ondan sonra gideyim ama hala orada saç olayını nasıl halledecem bilmiyorum. Acaba gidene kadar uzatsamda bağlasam mı..![]()
arkadaşlar merhaba erasmus u kazandım romanya timisiora unıversıty.fakat ben wat la yazın amerıkada olacağım için erasmus vizesi alma zamanı burda diğilim.nasıl alabılırım o vizeyi yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar merhaba inşallah 7 hazairan seaworl de gidecem.daha önce gitmiş arkadaslarımın tavsiyelerini ihtiyacım var.ilgilenirseniz tam süper olur yani![]()
![]()
![]()
http://www.supercuts.com/
valla şöyle bir site var saç modelleride var şuberlerini falanda bulabiliyorsunuz istediğiniz eyaleti seçip ama ne kadar düzgün keserler bilmem.
roma sen bu kız işinde ciddisin galibayani diğer konularda da baktım senin yazılarına(özellikle evlilik konusunda....
) artık düğün falan yaparsan oralarda,turkishwat forum ailesinide çağırırsın düğününe
![]()
Saç kesimi için gerekli olan aletler..
1- Üç adet banyo permatiği
2- Bir adet mimarlık ya da moda tasarımı öğrencisi
3- Kol çalışma aralığında bir alan
4- karşıdakine güven
![]()
New Jersey'de Türk çok diyolar , acaba berber dükkanımız yok mu orda ?![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks