işte onu bileti almadıgım için bilemiyorum.Aslında bılet fıyatlarını arastırmaya başlamak gereklı.senin gidiş ne zaman?ben 2 hazıran ptesı için bulabılırsem istiyorum.sınavlar bıttıkten sonra bı gun kalayım dıye planladm.
işte onu bileti almadıgım için bilemiyorum.Aslında bılet fıyatlarını arastırmaya başlamak gereklı.senin gidiş ne zaman?ben 2 hazıran ptesı için bulabılırsem istiyorum.sınavlar bıttıkten sonra bı gun kalayım dıye planladm.
gidiş tam olarak belli değil, benim okul 30 unda bitecek ertesi gün gidebilirim aslında. erken gidip orada işe başlamadan önce bi iki hafta alışmak çok iyi olur aslında. Bu hafta içinde herşeyi belirlemeye çalışayım vize için randevu felan almam lazım bir an önce. Netleşince haberleşiriz.
facebooktakı grupta varım.ordanda haberlesebılırız.ucak bıletıyle ılglı bıseyler ogrenırsek paylasalım olurmu?![]()
tamam haberlesiriz!
merhaba arkadaşlar bende bu bölgede gitmekteyim uçak bileti ve diger konularda paylaşım saglarsak birbirimize hepimiz için daha faydalı olacaktır. Puzzle cım senden de laf degil icraat istiyoruz öpüldün.![]()
biz seni aramızda istemiyoruz![]()
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
yalnız deilsiniz arkadaşlar bn de varım ve emn oln çok kalabalık olcaz orda.
oo süpersenin gidiş ne zaman?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks