çok tuhaf euheuhe=)
Ya korkutuyosunuz beni, ben de 21 haziranda 3 arkadaşımla beraber Roma aktarmalı Chicago'ya gidiyorum. Umarım bagajda sorun çıkmaz. Giderken zaten az şey götürücem de dönüşte 200 dolar vermeyelim bi bavula...
arkadaşlar bn dün aradım isteyen tabi emin olmak istiyorsunuz numarasını falan vereyim firmanın birde siz arayın yani
Excess baggage with piece concept
From North America and Canada to Europe, East Europe, Algiers, Casablanca and Tunis the 2nd piece charge will be of 50$/CAD/Euro according to the flight point of origin. The 3rd piece will be calculated instead according to the general rule as in the scheme below:
From North America, Canada, South America (Buenos Aires, Caracas, Sao Paulo)(3rd piece)
200 dolar
Konu mustafa61 tarafından (07-06-2010 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
bende net olarak öğrendim.5 kg el bagajı hakkımız var.bavulumuzda 23 kg sınır.2.bavul için ödenicek ücret 50 dolar.
3.bavula için ödenicek olan ücrette 200 dolar.
bu bilgiler direk alitalia nın sitesinde yazan güncel bilgiler.
=)
bari ikinci bavulunuz buyuk olsun,ne de olsa sonucta 50 dolar odeyeceksiniz ne bulursaniz atin ikinci bavula
Peki.
Oha. 3. bavula 200 dolar ne ya. Neyse doldurcaz artık 2 bavula herşeyi. 2. bavulda 50 dolar 23 kiloya kadar mı yine acaba? 23 kiloyu aşan miktar ekstra kesiliyordur muhtemelen. Yoksa 2 bavulluk bir 2. bavul yapar herkes ki yapmalıyız![]()
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
3 bavulla napıosunuz siz arkadaşlar zaten 2 bavul bi de kocaman sırt çantası maksimum insani ihtiyaçları karşılayabilicek düzeyde olacaktır yani uçakların bagajları,birtek sizin bavulları taşıyacak değil![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
2.bavul için 100 dolar veriliyor diye biliyorum bende. Çok çelişkili bilgiler kıllandım bu işten. miss gibi thy varken nerden bulaştık bu alitalia ya.ismi tuhaf zatenilla herşeyin en ucuzundan ararsak aha böyle tuhaflıklar karşılaşırız
5 gün kalmış gitmeme hala kafada soru iaşertleri.. ama böyle daha heyecanlı oluyo
hadi bakalım, süprizlere hazırlıklı olmak lazım
Artık kesin olarak eminim ki ikinci bavul için 50 dolar veriliyor ve onun da sınırı 23 kilo. Yani 50 dolar veriyoruz, 46 kilo bagaj hakkımız oluyor. Dönüş için gözden çıkarılabilecek bir meblağ bence![]()
Bence giderken basketbol cantasi tarzindaaji birsey goturun. Donuste onu el bagaji gibi yaparsiniz, ucaga giriste izin vermezlerse eger elinizden alirlar para odemezsiniz aynisini arkadasim yapti, bu yil bende oyle yapmayi planliyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
alitalia ile 8 haziranda miami ye uçtum servis,hizmet ucaklar fena degildi beğendim ben
" THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".
bakalim benimde donus ucagim 18 eylul de
Roma aktarmali
Bence okadar kötülencek bir havayolu şirketi değil,uçağın yerle temasındaki sinyore sinyora eşliğindeki alkışlarda işin eğlencesiBen gidişimde bir büyük bavul ve sırt çantası ile gittim,Roma aktarmada hiç bir soru sormadılar bile.Dönüşte iki büyük vaul 3 sırt çantası ile döndüm ve herhangi bir ücret ödemedim,Ancak beraber döndüğüm bir kız arkadaşımdan çantasını hafifletmesini veya 28 dolar ödemesi gerektiğini söylediler.O boşalntmayı söyledi bence chekc-in kısmındaki şirinlik bu işte rol oynuyor
Ayrıca Amerika dönüşÃ¼ Romaya giden en hızlı uçak şirketi olarak biliyorum ben
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
ne gibi sorular soruyorlar ki
alitalia.nın bagaj kaybetme olayında bir hayli sabıkalı olduğunu duymuştum (hatta çalışanlarından bile) ama yine de şansa da bağlı.. ben 9-10 kere alitalia.yla uçmuşumdur hiç bir sorun yaşamadım ama bir keresinde benimle birlikte uçan bir arkadaşımın bavulu kaybolmuştu![]()
italyanların hal ve hareketleri hoş degil..romada ve ucaktaki görevliler sertler..
konuşmaları güzel 'pozisyone vertikale' lafını duyunca kopmuştum baya![]()
ben 3 gün sonra roma aktarmalı new york yapıyorum arkadaşlar.romada aktarma nasıl oluyor valizi alıyormuyuz yoksa valizi direk onlar mı aktarıyor diğer uçağa? birde romada dikkat etmem gereken birşey var mı?
Alitalia ile gittim geldim.
Bagaj kg sınırı 32 kg'dir. Elimde birde büyükçe bir basketbol çantası dediğiniz tarzdan çanta vardı, birde sırt çantam, birde laptop çantam. 3'ünüde içeri aldım.
Daha sonra İstanbula indim, İstanbul'dan Ankara'yada THY'den biletimi almıştım. Bileti kestirmek için gişeye geldim adam bunlar neyin nesi dedi![]()
30 kiloyu aşkın bavulumu uçuşa alamayacağını söyledi, çıkardım masaya 50 dolar koydum, 30 saattir uçuyorum sinirimi senden almayım dedim. Etraftakiler bakmaya falan başladı.
Tamam abi ne kızıyon dedi çocuk, ben onu şimdi 20 kilo yazıveririm dedi![]()
Lan dedim hakkaten Türkiye'deyim![]()
ağlamak istiyorum şu an alitalia ile gidiyorum( ya bu valizi açma olayları gerçekten oluyo mu? o zaman valizin kilitlemek lazım kesinlikle
![]()
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks