Alıntı loveronur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...yani biraz cuvaldizi kendimize batiralim amerika mi senin memurun rusvet alsin diyor amerika mi bakanlarina sit alanlarina kacak villalar yaptirip vergi kanunlarini cikarina gore degistirsin diyor

amerikami isveren iscileri somursun diyor ...
Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...özlediğim ülkeme amerikadan döner dönmez dakka bir gol bir misali kazıklanmaya çalıştığım taxi şoförünü görünce "neden burayı bu kadar özledim ki?" diye sordum kendime. taksi metre 17 yazıyor benden 30 lira versen yeter diyor. Böyle şerefsiz insanlar canını sıkıyor adamın. Müslüman ülkelerde neden yolsuzluk, anti-demokratik anlayış, hiyerarşik düzen, geri kalmışlık yoğunlukta bunu irdelemek lazım. Ama biliyorum ki bunda da suç yine abd yine yahudiler .
cok guzel eklemişssiniz. şimdi bunları okuduktan sonra su soruyu soruyorum kendime. "türkün türkten baska dostu yok" demekmi dogru yoksa "türkün türkten baska dusmanı yok" demekmi dogru
bu ülkeye cem uzanın, aydın doğanın, cavit cağların vs. verdiği kadar kimse zarar vermemiştir. ve bunları vatan millet sakarya adı altında yapıyolar bu insanlar. ama bizim insanımız (yanlıs anlasılmasın burda bu dusunceye muhalif olan arkadaslara hitaben soylemiyorum) bunları hiç bizaman düşman bilmezler suc her zaman amerikanındır