Ya bu konunun en basindaki sorulari okuyunca kasildim :S
Ya bu konunun en basindaki sorulari okuyunca kasildim :S
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

bana sorulanlar,
-hangi okuldas?n?
-b�l�m�n?
-ka�?nc? s?n?ftas?n?
-nereye gidiyorsun?
-neden alaska?
-ne i? yap?caks?n?
-nerelisin?
-ailen nerede ya??yor?
-ailen ne i? yap?yor?

6 Mart vize gorusmesi
1.what is your GPA?
2.what do you study?
3.where will you go?
4.what will you work there?
5.are your family living in Ankara ?![]()
Safinaz...
vay gardas?m guzzel olmuss bee

28 nisan vize g�r�?mesi ankara
soyad?n ne
ad?n ne
ankara �niversitesinde hangi b�l�mdesin
japon dili okuu?um i�in onunla ilgili sorular sordu �inli kad?n
kanji ile aran nas?l
japonca t�rkceye benziyo mu
nereye gidiyosun ne i? yapacaks?n
sonra da ups ye gidip para �demem gerekti?ini syledi![]()

yar?n vize g�r�?mem var tavsiyelerinizi bekliyorum bi iki de gusel cumle kurabilcek arkda?lar varsa yard?mc? olursa sewinirm=)
i have been waiting for this dream, all my life...
Let me take my visa and realize my dream.give the damn visa
damn fln deme sak?n he, vermezler sora bana kal?r su�
i am realy wonder about going to usa, i think it will be a good experience for me. falan filan say i?teben a??zama ne gelrise s�yledim.. �ekinme
Konu MaJ taraf�ndan (04-05-2008 Saat 06:38 PM ) de�i�tirilmi�tir.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

arkada?lar bug�nlerde m�lakata girenler yok mu? �zellikle istanbul'da... �?kan son sorular? g�rsek ya haftaya m�lakata gircem ve berbat bi ingilizceyle...=((

ben 2 saat once falan girdim hemen hemen ayn? sorular hangi okul,
nerde �al??caks?n ,ka�?nc? s?n?ftas?n,usa da tan?d?g?n varm?,anne baban ne i? yap?yor bu kadar ama ist da esmer b? bayan var ins ona rastlamazs?zn?z agres?f b?r?...

esmer bi bayan m? biras kilolu mu![]()

hay?r baya kilolu![]()
16 may?s istanbulda benim bakal?m art?k �al???yoz![]()

ba?ar?lar watken..
arkadaslar not ortalamam dusuk bu visa da sorulan sorulara kisa cewaplarmi veriyim yoksa uzatip ingilizcemin iyi olduunu gostermeyemi calisiyim ne diosunuz napmaliyim

zaten sana k?sa cevaplar vereb?leceg?n sorular soruyo, o isterse sen? konusturur bence gereks?z uzatma sen![]()

arkada?lar ben yar?n sabah saat 09.15 de vizeye girecem.son s?n?f �?rencisiyim,alttan dersim var yanr?m d�nem uzad? yani.ds 156 da da kimlik numaram?n sondan ikinci harfi yanl?? yaz?lm??.ne diyorsunuz vize ?ans?m ka�....

?uan saat gece yar?s? 12 yar?n sabah 9 da vize g�r�?mem var not ortalamam tam 2.00 daha �nce almanya vizesi ald?m ing. iyi yeditepe de okuyorum bakal?m nas?l ge�ecek t�m arkada?lara ba?ar?lar diliyorum.

bol sanslar![]()
�irket Se�im Y�nergesi
V�ZE B�T�� TAR�H� VE MAKS�MUM KALMA S�RES�
B�Z�M G�C�M�Z YALNIZ KARDE��M�Z� YENMEYE YET�YOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 T�RK�YE

bug�n g�r�?meye gittim 1 numaral? gi?edeydim arkada?lar hani ?u gen� erkek bana toplam 2 soru sordu t�m m�lakatlar?n belkide en k?sas?yd? b�l�m�n ne dedi uluslararas? finans dedim ve ka�?nc? s?n?fs?n dedi 1 dedim alttan ka??t verdi ups e git dedi hepsi bu vize alamayanlara vize vermedi?ini s�yl�yorlar i?te ayn? g�revli ing. seviyen yeterli de?il dedi mesela bi �ocu?a ama bana verdim de demedi vermedim de demedi ne gidece?im eyaleti sordu nede yapaca??m i?i kafam kar??t? a�?kcas? ald?m diye umuyorum
not ortalamanadam? bakmad??evraklar?na filan?

burda en fazla sorulan soru niye bu universiteyi secdin.
�irket Se�im Y�nergesi
V�ZE B�T�� TAR�H� VE MAKS�MUM KALMA S�RES�
B�Z�M G�C�M�Z YALNIZ KARDE��M�Z� YENMEYE YET�YOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 T�RK�YE

Arkada?lar bende yeniyim bu i?lerde ama ben Kocaeli �niversitesi nden mezunum yeni oldum mezun ?ubatta , yar?m d�nem uzatt?m herneyse ben dil kursuna yaz?ld?m bana i-20 belgesi g�nderdiler ben F1 vizesi alcam ama dedi?im gibi mezunum benim ?ans?m ne kadar ve zaten dil kursuna gidiyorum ing fena diil say?l?r (not bad yani) biliyorum buras? WAT �?lar?n mekan ama yard?mc? olursunuz umar?m.

ben de 20 mayista yesil kagit aldim fakat benim ds im de vardi ve eksik bi belgem yoktu. memur beni arastiracaklarini s�yledi ve onumuzdeki hafta internet sitesine bakmam? s�yledi. benim sorum su ki benim numaram tahmini ne zaman yayinlanir internet sitesinde ?

arkada?lar ben 27 may?sta ankarada vize g�r�?mesine gittim ve gayetr kolay ge�ti.ankarada gircek ark.lar hi� kasmas?n.bana sordu?u sorular ?unlard?:
1-what's your department at ... Uni?
2-is this your ... year at this uni.?
3-where will you go in U.S.A?
4-where will you work for there?
5-what's your father job?
bu kadar![]()
Ben de bug�n ?stanbul'da girdim vize g�r�?mesine..
Y�ksek Lisans �?rencisi oldu?um i�in biraz zorlamalar?n? bekliyordum fakat hi� zorlamad?lar �ok rahat ge�ti hi� heyecan yapmaya gerek yok..
Sordu?u sorular:Amerika'da ne i? yapacaks?n, nerede �al??acaks?n, y?ld?z teknik'de hangi b�l�mde okuyorsun, daha �nce hangi okulu b�l�m� bitirdin, ailen ne i? yap?yor

aynen bende kat?l?yorum kolay ge�iyor... ger�i ben heyecandan what is your name? sorusuna biraz ge� cevap verince adam endi?e etti bendenheyecanl?s?n galiba dedi
bunun d???nda bir s?k?nt? olmad? ama g�ld�m kendie halime bayaa
![]()

?imdi arkada?lar anlad???m kadar?yla vize g�r�?mesine gitti?imizde �nce parmak izi sonra da evraklar?m?z? bi yere veriyoruz.sonrada s?ram?z?n gelmesini beklemeye ba?l?yoruz.
peki ne evra?? veriyoruz acaba oraya , yard?mc? olacak olan var m??
DS 156, 157, 158 formlar?n? ve DS2019 formuyla beraber transkriptini haz?rl?k �?rencisi isen not d�k�m belgeni veriyorsun. Bunlar? konu?mak i�in �ok erken ve zaten kay?t olaca??n dan??manl?k firmas? sana bu konuda yard?mc? olacakt?r.
admin (at) turkishwat.net
�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)
Bookmarks