Ya bu konunun en basindaki sorulari okuyunca kasildim :S
Ya bu konunun en basindaki sorulari okuyunca kasildim :S
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
bana sorulanlar,
-hangi okuldasın?
-bölümün?
-kaçıncı sınıftasın?
-nereye gidiyorsun?
-neden alaska?
-ne iş yapıcaksın?
-nerelisin?
-ailen nerede yaşıyor?
-ailen ne iş yapıyor?
6 Mart vize gorusmesi
1.what is your GPA?
2.what do you study?
3.where will you go?
4.what will you work there?
5.are your family living in Ankara ?![]()
Safinaz...
vay gardasım guzzel olmuss bee
28 nisan vize görüşmesi ankara
soyadın ne
adın ne
ankara üniversitesinde hangi bölümdesin
japon dili okuuğum için onunla ilgili sorular sordu çinli kadın
kanji ile aran nasıl
japonca türkceye benziyo mu
nereye gidiyosun ne iş yapacaksın
sonra da ups ye gidip para ödemem gerektiğini syledi![]()
yarın vize görüşmem var tavsiyelerinizi bekliyorum bi iki de gusel cumle kurabilcek arkdaşlar varsa yardımcı olursa sewinirm=)
i have been waiting for this dream, all my life...
Let me take my visa and realize my dream.give the damn visa
damn fln deme sakın he, vermezler sora bana kalır suç
i am realy wonder about going to usa, i think it will be a good experience for me. falan filan say işteben ağızama ne gelrise söyledim.. çekinme
Konu MaJ tarafından (04-05-2008 Saat 06:38 PM ) değiştirilmiştir.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
arkadaşlar bugünlerde mülakata girenler yok mu? özellikle istanbul'da... çıkan son soruları görsek ya haftaya mülakata gircem ve berbat bi ingilizceyle...=((
ben 2 saat once falan girdim hemen hemen aynı sorular hangi okul,
nerde çalışcaksın ,kaçıncı sınıftasın,usa da tanıdıgın varmı,anne baban ne iş yapıyor bu kadar ama ist da esmer bı bayan var ins ona rastlamazsıznız agresıf bırı...
esmer bi bayan mı biras kilolu mu![]()
hayır baya kilolu![]()
16 mayıs istanbulda benim bakalım artık çalışıyoz![]()
başarılar watken..
arkadaslar not ortalamam dusuk bu visa da sorulan sorulara kisa cewaplarmi veriyim yoksa uzatip ingilizcemin iyi olduunu gostermeyemi calisiyim ne diosunuz napmaliyim
zaten sana kısa cevaplar verebılecegın sorular soruyo, o isterse senı konusturur bence gereksız uzatma sen![]()
arkadaşlar ben yarın sabah saat 09.15 de vizeye girecem.son sınıf öğrencisiyim,alttan dersim var yanrım dönem uzadı yani.ds 156 da da kimlik numaramın sondan ikinci harfi yanlış yazılmış.ne diyorsunuz vize şansım kaç....
şuan saat gece yarısı 12 yarın sabah 9 da vize görüşmem var not ortalamam tam 2.00 daha önce almanya vizesi aldım ing. iyi yeditepe de okuyorum bakalım nasıl geçecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
bol sanslar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bugün görüşmeye gittim 1 numaralı gişedeydim arkadaşlar hani şu genç erkek bana toplam 2 soru sordu tüm mülakatların belkide en kısasıydı bölümün ne dedi uluslararası finans dedim ve kaçıncı sınıfsın dedi 1 dedim alttan kağıt verdi ups e git dedi hepsi bu vize alamayanlara vize vermediğini söylüyorlar işte aynı görevli ing. seviyen yeterli değil dedi mesela bi çocuğa ama bana verdim de demedi vermedim de demedi ne gideceğim eyaleti sordu nede yapacağım işi kafam karıştı açıkcası aldım diye umuyorum
not ortalamanadamı bakmadı?evraklarına filan?
burda en fazla sorulan soru niye bu universiteyi secdin.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Arkadaşlar bende yeniyim bu işlerde ama ben Kocaeli Üniversitesi nden mezunum yeni oldum mezun Şubatta , yarım dönem uzattım herneyse ben dil kursuna yazıldım bana i-20 belgesi gönderdiler ben F1 vizesi alcam ama dediğim gibi mezunum benim şansım ne kadar ve zaten dil kursuna gidiyorum ing fena diil sayılır (not bad yani) biliyorum burası WAT çıların mekan ama yardımcı olursunuz umarım.
ben de 20 mayista yesil kagit aldim fakat benim ds im de vardi ve eksik bi belgem yoktu. memur beni arastiracaklarini söyledi ve onumuzdeki hafta internet sitesine bakmamı söyledi. benim sorum su ki benim numaram tahmini ne zaman yayinlanir internet sitesinde ?
arkadaşlar ben 27 mayısta ankarada vize görüşmesine gittim ve gayetr kolay geçti.ankarada gircek ark.lar hiç kasmasın.bana sorduğu sorular şunlardı:
1-what's your department at ... Uni?
2-is this your ... year at this uni.?
3-where will you go in U.S.A?
4-where will you work for there?
5-what's your father job?
bu kadar![]()
Ben de bugün İstanbul'da girdim vize görüşmesine..
Yüksek Lisans öğrencisi olduğum için biraz zorlamalarını bekliyordum fakat hiç zorlamadılar çok rahat geçti hiç heyecan yapmaya gerek yok..
Sorduğu sorular:Amerika'da ne iş yapacaksın, nerede çalışacaksın, yıldız teknik'de hangi bölümde okuyorsun, daha önce hangi okulu bölümü bitirdin, ailen ne iş yapıyor
aynen bende katılıyorum kolay geçiyor... gerçi ben heyecandan what is your name? sorusuna biraz geç cevap verince adam endişe etti bendenheyecanlısın galiba dedi
bunun dışında bir sıkıntı olmadı ama güldüm kendie halime bayaa
![]()
Şimdi arkadaşlar anladığım kadarıyla vize görüşmesine gittiğimizde önce parmak izi sonra da evraklarımızı bi yere veriyoruz.sonrada sıramızın gelmesini beklemeye başlıyoruz.
peki ne evrağı veriyoruz acaba oraya , yardımcı olacak olan var mı?
DS 156, 157, 158 formlarını ve DS2019 formuyla beraber transkriptini hazırlık öğrencisi isen not döküm belgeni veriyorsun. Bunları konuşmak için çok erken ve zaten kayıt olacağın danışmanlık firması sana bu konuda yardımcı olacaktır.
admin (at) turkishwat.net
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks