hmm tahmin ettiğim şeymiş![]()
hmm tahmin ettiğim şeymiş![]()
konu saç kesiminden nereye gelmiş![]()
erkek milleti işte![]()
Yanınızda eski güzel kesilmiş saç şekli olan bi fotonuzu götürün bence
ona bakarak keser artık hihih. Harbiden 20 dolar ne yaa traş olup gitmek en güzeli valla...
<marquee>Everything gonna be alright(I wish)</marquee>
ne traşı yaa orda kimse saçlara bakmıyor meraklanmayın![]()
amerikaya gelmeden once, bir arkadasim burada yasayan abisinden bahsederken, sac trasi 10 dolar oldugu ucun kendi saclarini kendinin kestiginden falan soz ediyordu. tabi bu bana oldukca garip gelmisti ilk duydugumda. 10 dolar da hayli pahali gorunmustu gozume.
amerikaya geleli bir ayi doldurmustum. e haliyle saclar da uzamisti ve sagda solda gordugum turklere sac trasini nasil olabilecegimi soruyordum. ben amerikali bir berber bulup tras olma niyetindeydim ama yine her konuda oldugu gibi bu konuda da bir yigin sehir efsanesi almis basini gitmisti. yok efendim amerikali berber sacini soyle kesermis, yok iste 30-40 dolardan az para odenmezmis. e yakinlarda da turk berberi olmayinca careyi dil okulundaki isvicreli cocuga sormakta bulmustum. iyi de yapmisim, bana bir alisveris magazasindaki berber dukkanini tarif etmisti ve bende gitmistim.
hair cuttery adli bir berber dukkanlari zincirinin bir subesiydi burasi. tum calisanlari bayan olmakla beraber her yastan ve her cinsten musteri gormek mumkundu iceride. 15 dolar arti bir kac dolarlik bahsis ile turk berberlere kiyaslandiginda oldukca kisa surecek kadar bir zamanda sac trasimizi olmus olmanin rahatligiyla dukkandan ayrilmistim. amerikada ayrica eksi usul bizim berber dukkanlarina benzer berber dukkanlari da var elbette, ama daha ziyade kucuk kasabalarda rastlarsiniz bu tur berberlere. ayrica, bir turk berbere rahatlikla " abi onler kalsin, enseyi de toplayiver" demenin dayanilmaz hafifligini yasamaksa niyetiniz elbette en yakininizdaki turk berberine gitmenizi siddetle tavsiye ederim.
walla ben bunu düşündm traş makinesi +4numarı başlıgı olay tamamdır
)
şaka bi yane hakkaten bulmak lasım turk berber ama yabancıda olur
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
ya en iisi burda kazıtıp gitmek![]()
ben zaten kestirmem uzun saçlarım bağlarım galiba
bayan berber olması çok güzelmişbirader adresi yazabilirmisin
)
hepsi bayan kafanı yorma![]()
evet bayan olmalari hakkatan cok guzelmis![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Cinsel dürtülerinizi bayan kuaföründe gidermeyi düşünüyorsunuz galibabunun neresi güzel ki makası vuran ha kadın ha erkek neye bu kadar sevindiniz.
Ya bayan olması güzel de, saç traşı olurken derdini nasıl anlatacaksın? Yok kırıkları alalım, enseyi natürel bırak, üstlerden hafif al falan.
Zaten bunları diyebildiğin gün ingilizceyi sökmüşsündür.![]()
yazın bi ara benm de saç traşı zamanım gelmişti.bazı arkadaslar amerikalı berberlere gidip 15 dolara kestirmişlerdi ve hiç begenmemişlerdi kesimlerini.bizim yurtta bi sırp arkadasım wardı,zamanında bi berberde ayak işlerinde calısmıs,baktım yurttakilern sacını 5 dolara kesiyr dedim benmkini de kessn bari.bi berber gbi kesemedi ama cok ta kotu değildi.her aksam 2-3 kişinn sacını kesiyrdu makinayla![]()
valla bence en iyisi gitmeden once kafamizin resmini cekmek,karilara su resimdeki gibi yapin demek.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Ekşisözlük'te okuduğuma göre, adamlara ne dersen de saçını 3 numaraya vuruyolarmış.
Hatta bir arkadaş fotoğrafını da göstermiş, bak böyle olacak diye. Adam ok brother falan demiş. Ama almış eline makinayı 3 numaraya vurmuş.
Ekşi'de hiç iyi şeyler yazmamışlar valla. Bilemiyorum napıcaz.
umarim evli degillerdir![]()
Şirket Seçim Yönergesi
ya birakin ya randevu ile aliyorlar ismini yazdir walmartin icinde bi berbere gittim 16 dolar yikama dahil kadin essek trasi gibi yapti hic guzel degil sakin kesmeyin makas vurdurmyain yani
ama newyorkta italyanlarin berberleri var onlar usturayla tras yapiyorlar newyork a yolunuz duserse broadweyde toni var onun dukkanina gidin 10 numara kesiyor![]()
onur
olm bu isin sakasimi olur![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Gecen sene 3 numaradan az uzun 5 numaradan biras kisa sacla gidip orada hic sac kestirmeye gitmemistim bu yil ne yapicaz bakalim15 dolar para verip harbiden esek trasi olan arkadaslar vardi ben daha iyi keserdim.Kalan su 1 ayda bi berbere cirakmi girsem bu iste cok para var gibi amerikada
![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
Alcan bi makine olcak bitcek... Maltepe pazarında 20YTLCok da saglam... Sakal felan da onla halledilir... Rahat rahat...
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
toni&guy fln yokmu orda oralarda kestirsek? kaç paradır acaba... detroit'e gidiyorum orda vardır umarım...
Jiletle keserseniz daha gür çıkar![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks