arkadaslar hep beraber turkiye forma bayraklari ile aktarma yapacagimiz ve amerika da havaalanlarinda govde gosterisi yapalim tum dunya gorsun![]()
arkadaslar hep beraber turkiye forma bayraklari ile aktarma yapacagimiz ve amerika da havaalanlarinda govde gosterisi yapalim tum dunya gorsun![]()
Türk Milli takımının EURO 2008'de alması muhtemel başarılar sonucunda böyle birşey yapılabilir.Bir anlamı olmuş olur hem.Diğer türlü neyin gösterisini yapacağız![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
turklerin her yerde oldugunu ve yalniz birakmadigimizi gosteririz
gerek yok ya her yerde kendimizi belli mi edelim illa![]()
bence elimize türk bayragı alıp bide yüzümüzü boyayalımşaka bi yana giderken gerçekten türk bayragı götürmeyi unutmayın belki lzm ...olur kupayı alınca tur atarken mesela
![]()
maçları nasıl izlicez yaw
erken gidersek kaçıyor Portekiz maçını izleriz ama
7.06.2008 İsviçre - : - Çek Cumhuriyeti
07.06.2008 Portekiz - : - Türkiye
11.06.2008 Çek Cumhuriyeti - : - Portekiz
11.06.2008 Türkiye - : - İsviçre
15.06.2008 İsviçre - : - Portekiz
15.06.2008 Çek Cumhuriyeti - : - Türkiye
ewet yaaa ben sadece portekız macını ızleyebılcem cunku sanırım 10 hazıran gıbı ayrılcam turkıye karasularından...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
bende bayrak goturmeyi dusunuyorum. goturmezsem orada bayrak satan yerler vardir degil mi
turkiye formam var onu goturecegim hatta ucakta bile giymeyi dusunuyorumm ayrica sadece portekiz macini izliyebilecegim![]()
Aaaaa harbi yaa milli takım forması lazım.Hiç aklıma gelmediydi.
Ama lütfen turkuaz olmayanlardan bişe tercih edin arkadaşlar
Hatta yazlık olsun diye beyaz da olur, ama turkuaz olmasın![]()
Ben tüm maçları seyredip öyle gidicem
milli takım forması değilde Fenerbahçe formamı giyip gitmeyi düşünüyorum.
insallah turu geceriz ama bence cok zorlanacaga benziyoruz ama kesin bir bayrak cantaya koymaliyiz bencede
Konu tevenen tarafından (04-05-2008 Saat 05:02 PM ) değiştirilmiştir.
Safinaz...
Forma cok siritir havaalanlarinda yazaten yolculuk uzun sole eklemeli cikarmali biseyler giymek daha mantikli
Bayrak olarak turk bayragini burdan goturelim cunku ordan bulmasi zor..Yani gecen sene hic gozume carpmadi...
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
wiseman 6 flags chicagoda ispanyollar-turkler maci yapariz bende chicagoya gidiyorum
6-7 haziran gibi oraya gidecekler için gayet güzel olur, henüz daha maçlarımız başlamadna...
zira maksimum 3 maç oynayacağımızı düşünüyorum...
havalimanında Türk arkadaşlarımızı karşılayacağımız için tanınmamız lazım Türkler tarafındanbiz kesinlikle gycez formaları ve turkishwat t-shirtlerini.hem işimiz gereği hemde milli takıma destek için
![]()
sopcastten izleyebilirsiniz macları.
walla ben butun maçları orada izliycem galiba
shinoda belki siteden izletebilirim falan demişti ama?
oyle bi güsellik yapsa baya iyi olurr..
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks