arkadaslar 610euro ya new york bıletı soluyo sırketım sızce nasıl uygunmudur alınırmı???bıde aır france yada klm havayolu ıle gıdılıyo...
yorum yaparsanıs sefınıcem...
arkadaslar 610euro ya new york bıletı soluyo sırketım sızce nasıl uygunmudur alınırmı???bıde aır france yada klm havayolu ıle gıdılıyo...
yorum yaparsanıs sefınıcem...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
575 euro ya aldı arkadaşlarım. Nakit para. İzmit Kayra Turizm. Madrid aktarmalı. Airways konusunda yalan söylemiim öğrenince yazarım.
bence hemen al. hatta nerden almıs bana da sole bende alayım
ewet yaaa nerden almıs
bende almak ısıtyorum para sorun degıl pesın verebılırm
bencede al, piyasaya göre çok iyi...
gittim; gezdim; gordum....
bencede iyiii fiat
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
arkadaslar sımdı ben anlamadım al dedıgınz 610 euroluk olan bılet degılmı onu soruyosanız sırketım sultanahmette marko ajansla calsıyo!!!
öncelikle sefinirim yazamasan daha iyi olurdu.
şimdi iki farklı sistem var. biri acentadan direk alış, diğeri ise mil puanı olan birinin bileti bedavaya alıp sana satması. Senin fiyat acenta fiyatı. Gayet normal bir fiyat. Tarih değişimini hangisi veriyorsa ondan al. Sanırım klm veriyordu.
Diğer ucuz fiyatlar için forumları araştır.
sagolun arkadaslar!normal acenta fıatı..
walla bundan ucuzuda yok walla yaa cok arasdırdım ama bulamadım bıde sultanahmete gıtcem kısa zamanda kendım soruyum bakalım bılet fıatlarını fark edecekmı!
ama daha ucuzunu bulan olursa ve bana yazarsa cok ama cok (sevinirim)!!!
dodo nc nasıl gitmeyi düşünüyon ?
şirketler aynı NY a 610 euro hangi havayolaı ile dediler sana?
bugun danısmanlık sırketıme gıttım nc ıcın 765 euro ya buldu bılet klm ıle gıdıs norfolk donus new york,
ama bende gıdıs donus newyork olsun new york dan sonrasını greyhound la yaparım dedım ole dıyıncede
newyork fıatı soledı 610 euro bu arada newyork dan elızbeth cıtye greyhoundla 40$ gıdıyosun 10 saat te!
610 euro luk newyork bıletı klm yada aır france ıe ama tam bılmıyrum!!!
Arkadaşlar NY'a giden 4 arkadaşım aldı geçen günlerde.
575€ KLM ile Madrid Aktarmalı
İzmit Kayra Turizm, telefonla felan görüşebilirsiniz diye yazayım numarasını. Sorun olursa silinebilir. Burayla bi alakam yok Ben de biletimi burdan aldım o yüzden kartı var elimde.
M. Akif Şükür
Tel: 0 262 332 02 33
0 262 332 22 12
Sultanahmet de başka bir firma var. SDC Turizm diye birde oraya sorabilirsin bence. Ben en ucuz fiyatı orda buldum. www.hemenbilet.com da onların websitesi ama siteye aldanma sitedekinden çok daha ucuza bulabiliyorlar.
şu an piyasadaki en ucuz bilet iberia havayollarına ait seçkinin dediği bilette iberia))ben air france aldım 623 eur paris aktarmalı...
arkadaslar bu acentalar genelde sultanahmettemdır varmıdır daha baska bı yerde bıldgınız???
offf bıde su ısı halledeydık gerıye bısı kalmıyo ama bole gıdısle bız sor alcaz bu bıletı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks