YAPRAK turizmden aldım biletimi.
diagram istersen senin biletide ayarlatırız nede olsa aynı üniv hem yakın die ben oralarada gelcem ama bu biletlerin iadesi yok, hemen alınıyo birde peşin ama bence ucuz...
YAPRAK turizmden aldım biletimi.
diagram istersen senin biletide ayarlatırız nede olsa aynı üniv hem yakın die ben oralarada gelcem ama bu biletlerin iadesi yok, hemen alınıyo birde peşin ama bence ucuz...
gittim; gezdim; gordum....
peşinse zor bizim için 5 kişiyiz ve üçümüz taksitle almayı düşünüor burada gezdim turizm şirketlerini, allahın belası şehirde herşey ruslara göre ayarlandıgı için 1000 eurodan asagı bilet bulamadım
diagram işletmedemisin?
taksitle alacaksan ben bulmuştum taksitle 750 euro bir bakayım istersen
ben bu 5 kişilik takımı duymuştumda 3. sınıf mı öle bişiydi. nese önemli deil. dediğim gibi ben bulmuştum bir daha bakabilirm taksitliye...
Gittikçe pahalanıyo şaka maka biletler.
bencede keşke 1 ay önce bilseydim 500e kapardık off of
ben firmam aracılıgıyla aldım iberiadan bileti..son gün 30 nisandı..sanırım biletleri bitti..arama yapıyorum çıkmıyor..hala düşünüyorum hatamı yaptım diye ama yapacak bişey yok alıp taksit yaptırdık bile..kolay gelsin..
690 euro 5 taksit ist-munih-chicago 11 haziran gidis donus 16 eylul(donusu uzatabilme sansi var 140 euro ceza ile) lufthansa
700 Euro Ist-Jfk Türk Hava Yolları
660 euro,istanbul minneapolis.. 14haziran-26eylül..da airrlines
10 haziran air france (paris aktarmalı) varış boston,dönüş boston-paris-istanbul 17 eylül(opsiyonlu) 620 € şirketimiz kendisi ayarladı
623 eur istanbul-paris-new york air france 10 haziran-25 eylül tarih değişikliği yapılabiliyo
british istanbul-londra-chigaco-san antonio istikameti 776 euro
profosor o duydugun grup bizizde kamucuyuz ve 1.sınıfız aynı şirketle gidiorus sanırım. 5 kişiyiz taksitle almayı düşünüoruz herkesten farklı anormal derecede pahalı buluoruz biz biletleri. sn nerden almıstın prof bilerti antalyadanmı
DİAGRAM , ben istanbuldan aldım ama şirket tanıdığın, normalde bilet 1000euro gözüküyo ama mil puan denilen olayla 640a kapattık. aslında trek falan antalyada baya ucuza ayarlıyor bana 669euroya kadar indiler ama taksit meselesi olunca işler değişiyo demekki. sen güllükte yapıkredinin çaprazında yurtiçi ve dışı bilet ayarlayan bi yer var oraya git bak, ışıklara git cender otelin karşısındaki yerlere git fiyat al ve adamlara açık açık söyle bak şura şu kadara veriyo diye pazarlık yap. pazarlıkla gerçekten fiyat düşürüyorlar.
ya ben de trek ten aldim.vade farksiz taksit yaptilar.tek cekim odesemde 690 vercektim 5 taksit yaptilar yapı kredi ye yine 690 cektiler.
biletin rezervasyonu çok önemli yani bilememk çok kötü bir şey yani bakalım hayırlısı
richard99 süper fiyata almışsın bende san diego arıyorum şu an 811 € ya rezervasyonum var ama gideceğim tarih sınavlara bağlı olarak 1 hafta ileri atabilir bakalım nolcak...
bugunde gezdik en uygun 640 euroya bulduk ama adamla pazarcı gibi pazarlık yaptık uygun geldi bana 640 euro chicago lufthansa .. Profosor bu arada o dedigin cender otelin yanındaki yerden aldım bilmiodum orayı eywrezerve ettrdik gitmez inş biilet
diagram sen nereye gidiyorsun ve hangi tarihte.bende chicago lufthansa ile gidiyorum
biz visconsinee gidioruz ama 2 gün chicagoda oryantasyon var o yüzden chicago aldık biletleri. 10 haziran gidiorum lufthansa sen?
ben 11 haziranda gidiyorum.chicago da caliscaz.senin sabah 06:40 ucagi mi?bide bu oryantasyonda kalacaginiz otele ucret vermiceksiniz heralde?
Öğlen 13.55 ucagı.. Yok 2 gün konaklama ve yemek ücretsiz sadece gezmeye paa vericez. Oryantasyona girmicektik sponsor firmadan mail geldi girin die ücretsiz konaklamanız burdan işyerinizede bn yardımcı olucam dedi chicagodan 280 km kuzeye cıkıcaz daha sonra
ama gidiceginiz yolun parasini siz vericeksiniz heralde oyle biliyorum
tabi chicagodan calısacaımız yere kadar olan ulasım ucretını biz vericez 280 km ne kadardır acaba 100 dolardan fazla değildir hehralde:d
Ben de Mardid aktarmalı Washington bileti aldım. Toplam 525 Euro'ya İberia'dan...
14 Haziran gidiş 28 Eylül dönüş..
karışıklık olmuş senle konuşmadık yanlış yazmışım pardon ayrıca benim iş bitişim 10 eylül ancak 14 ünde dönmek zorundaymışım 17 sine kadar uzatma şansı yokmuş d.e.l.t.a. da eğer işten erken ayrılamazsam gezmek için sadece 4 günüm kalcak
gerçi işveren bir çok gezi imkanı sağlıyor onlara katılabilirsem 4 gün yeterli olur zaten bana.ancak işten erken ayrılacağım çok şüpheli
bende aldım biletimi 21 haziran/21 eylül
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
ben de aldım biletimi bugun gidis:16 haziran ist-amsterdam-memphis-new orleans klm havayolları donüs:21 eylul new york-paris-ist air france 785 euro.biletin donus tarihi acık.nasıl uygun mu fiyat?
wiseman ucak biletini 690 euro ya aldim 5 taksitle.aktarmada 45 dk bekliyor giderken.lufthansa havayollari ile aldim.trek turizm den
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks