Bende yuksek lisansa basladim eger is bulamazsam yazin tekrar ABD fakat bu sefer temelli kalmak icin olacak.
Ya hep ya hic mantiligi ile. Is bulursam omur boyu Turkiye'de kalirim artik.
Bende yuksek lisansa basladim eger is bulamazsam yazin tekrar ABD fakat bu sefer temelli kalmak icin olacak.
Ya hep ya hic mantiligi ile. Is bulursam omur boyu Turkiye'de kalirim artik.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@break nerede başladın yükseğe?İzmir'desindir inşallah?!?
""Let the game begin""
Bencede ABD ye gidiliyorsa ya hep ya hic mantigiyla gidilmeli. Git gel bir yere varamiyosun. Bende son secenek olarak gidip kalmayi dusunuyordum Allah dan is buldum TR de artik gitmicem. Gitcem ama yasamak icin degil 3-5 gunlugune sonra geri doncem ins. Eylul gibi baslarim gidip gelmeye.
Oradayken Turkiyeye gelmeyi hayal ediyordum. Buraya gelincede gitmeyi istiyordum. Nasil bir ikilemdir anlamadim.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Yaklasik 4.5 seneden sonra ilk defa foruma mesaj giriyorum. Soyle eski konulara baktim da 2008-2009 yillarinda firtina gibi bir forum varmis. Tabi sosyal medyanin yayginlasmasi ile birlikte forumun aktif kullanilirligi azalmaya baslamis anlasilan. Fakat o zamanki kosullar altinda kati kurallar koyarak MSN messenger yasagi getirmemiz iste suanda buradaki degerli bilgi hazinesinin olusumunu baslatmisti. Vel hasili kelam eski uyelerden kimler var en azindan bir selam vermek isterim.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
melih sesin çıkmıyordu Napıyorsun
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konu break tarafından (17-10-2017 Saat 05:54 PM ) değiştirilmiştir.
Senede düzenli bir iki kez girer bakarım bende hep.Az önce hard diskte bir world dosyasına denk geldim siteye gireyim dedim hala gülüyorum.WATKEN in niyaziyle olan msn konuşması bu.Hatırlayınınız varsa Niyazi alaska da ayı avlayacak olan bi arkadaştı Güzel ve hızlı günlerdi.Geceleri chat e dönerdik.Sayfa yenilemeye yetişemediğim geceleri gülmekten gözlerimin yaşardığı zamanları hatırladım.
WAT a giden veya gitmiş birilerine denk geldiğimde ilk bu sitenin sohbetini açıyorum, gitmişlerin bir çoğu zamanında yazmışlar bu siteye sizlerin benim nicklerimizi hatırlıyorlar.Bir zamanlar gerçekten forumumuz zirvesindeydi döneminin,içi hala bilgi ve tecrübeyle dolu olsada zamana ve sosyal medyaya yenildi forum sistemi, yapılabilecek birşey yok.Her güzel şeyin bir sonu var.
aynen sosyal medyanin gucu yine de bilgi hazinesi olarak oldukca buyuk bir cevher bu site. bU ARADA Niyazi hikayesi sanirim bu forumun en efsanevi olayi
PS: bu mesajlari okuyan arkadaslar ulasmak isterlerse yazabilirler. Profilde mail adresim yaziyor.
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
10 yıl olmuş beeee. Hakkaten ne günlerdi 2010 senesi. Baya baya aktifti hep buralar
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
vay be 10 yılı devirdik
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Selam gençler nasılsınız
2008-2009 tayfasindan kimler kaldi. 12 sene sonra aklima nerden dustu bilmiyorum ama bi uğrayayim dedim
Better late than never
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
2018 yılında ilk ke w&t yapacağım zaman bu siteyi didik didik edip her şeyi okumuştum. Çok etkilenmiştim. Aynı zamanda çok eğlenmiştim de. Sağolsun buradaki kişiler sorularıma cevap verip bunun da ötesinde özel mesaj atıp daha da yardımcı olmuşlardı. O sene programa katıldım, 2019 da yine katıldım ve şuan 2021 yazında 3. Kez yine katıldım. İlk yıldan beri ara ara aklıma gelir ve düşünürüm. Sosyal medya yokken, bu akıllı telefonlar yokken, her an her dakika iletişim kurmak gibi bir dünya yokken buralara gelen büyüklerimizin tecrübeleri çok çok daha farklı olmuştur eminim. Daha zor ama kendine göre daha güzel ve anlamlı olduğundan eminim. Öyle günler için muhtemelen bu sitenin anlamı çok büyüktür. Ama şuan bile çok güzel bir arşiv ve çok tatlı anılar var. Kendi adıma herkese teşekkür ederim ve o zamanlar bu programa katılıp bu tecrübeleri edinenleri de tebrik ederim. Yeri geliyor insan şu zamanda bile kendini burda yalnız hissedebiliyor. Halbu ki biz türkiyeden uçağa binip ilk aktarmamızı yaptığımız anda bile havalimanında wifiye bağlanıp sevdiklerimize ulaşabildik ve sonrasında her an bir iletişim var. Bu zamanla o zamanlar bir değil. O yüzden eskilerin durumunu tahmin etmeye ve hissetmeye çalışıyorum bazen. Gerçekten hoş geliyor nedense daha anlamlı. Neyse uzattım. 4 aydır ilk kez off günü aldım ve bir nevi “işte buradaydınız†bize tecrübelerinizi aktardınız “biz de buradaydık†ve “kimilerimiz hala burada†demek için yazmak istedim. İnsan aynı tecrübeleri ve duyguları paylaştığı kişilerle ne şekilde olursa olsun iletişim halinde olmak istiyor sanırım. Herkese teşekkürler
Nerede bu forumun yöneticisi?
Better late than never
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Ben Hortladim...
benim de kayip statüsünde olmam lazim
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Merhabalar,
2009-2010 yılları arasında çok aktif olarak burada yazmışlığım vardır. O zamanki kullanıcı adıma erişemedim malesef, aalpinistt.
O yıllarda yüksek lisans öğrencisi olarak WAT'a ilk giden kafiledeydim . Tekrar girme sebebim ise buraya, yine araştırma halindeyim Amerika ile ilgili. Doktora için 1 yıllığına gideceğim ama artık ailecek, 3 kişi gidiyoruz, birde 4 yaşında kızım var . Fırsat bulup girmeye çalışarak sizlere en azından kendi branşımda elimden geldiğince belki destek olabilirim.Selamlar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks