şirketten sirkete değişen bir durum bu. her egitmen farklı şekilde veriyor egitimi giripte alamayan göremedim ben. işte sırtustu tasıma. suyun dibinden agırlık cıkarma. tr de olursa egitim daha iyi genelde ıkı gun falan oluyor.
şirketten sirkete değişen bir durum bu. her egitmen farklı şekilde veriyor egitimi giripte alamayan göremedim ben. işte sırtustu tasıma. suyun dibinden agırlık cıkarma. tr de olursa egitim daha iyi genelde ıkı gun falan oluyor.
Bir de Lifeguard ile alakalı değil ama bir sorum olacak. Ben şu an 12. Sınıf öğrencisiyim ve Haziran ayında üniversite sınavına gireceğim. Fakat, ben Üniversite 1'de WAT yapmak istiyorum. Bildiğiniz üzere, WAT'a kayıtlar bir yıl önceden yapılıyor bu nedenle benim 2020'de WAT'a başvuru yapmam gerekiyor. 2020'de yapacağım başvuru 2021 için geçerli olacağından 2021 yazında üniversite 1. sınıfı bitirmiş oluyorum. Kısacası sorum, üniversite 1. sınıfta WAT yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim tarihler açısından? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks