http://spot.pcc.edu/~lkidoguc/LGT/2007_ReviewQandA.pdf somurun gençler
http://spot.pcc.edu/~lkidoguc/LGT/2007_ReviewQandA.pdf somurun gençler
Vücudumda 3 tane dövme var bu sorun olur mu arkadaşlar ?
lifeguard işlerinde dövme istemiyorlar ,işverenine mutlaka bildir foto filn göster , oraya gidip sorun yaşama.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar 3 nisanda skypetan iş-verenle görüşmem var lifeguardlık için ama advance düzeyinde istiyolar bense upper-inter arası bi şey çıktım mülakatlarda şirkete kendimizi zor yazdırdım buraya o yüzden bu işi almam lazım çünkü yoksa açıkta kalcam gibi bi his var içimde.
aslında bi çok başlık vardı skype görüşmeleri hakkında ama lifeguard olunca işler değişiyomuş sanırım mülakatta , bu yüzden daha önce cankurtaranlık için skype üzerinden veya fuarlarda işverenlerle görüşen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilirmi ne tip sorular gelceği hakkında ve cevaplarım ne yönde olmalı el ele verelim bu mülakatı geçiyim yardımlarınızı bekliyorum
gözümü korkuttunuz
Arkadaslar merabalar bende Washington D.C de sunset pool a gitme gibi bir düşüncem var nasıldır acaba.İngilizce düzeyim cok iyi sayılmaz.şirketim 2006 dan beri calışıyormus bu firmayla hiç bi sıkıntı cıkmamıs.Giden varsa bilgi verirse cok mutlu olurum tesekkurler..
Beyler wilderness resortteyim 3-5 Haziran arası uçmayı düşünüyorum. Kafile halinde gitme durumumuz olacak arkadaşlar varsa mutlaka görüşelim. skype : mkarali90 mail : musakarali-at-gmail.com facebook: www.facebook.com/KaraliMusa Görüşmek üzere haber bekliyorum allaha emanet.
bızde katıldık bu kervanaturkıyeden alacagım ben belgeyı umarım bırde yurt dısında ıstemezler
Konu biraz eskide kalmış ama olsun 2016 yazında bende cankurtaranlık yapmayı düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar ben de bu yaz Wilderness'ta cankurtaranlık yapıcam.Sanırım işe başlamadan önce bir eğitim veriliyor ve mülakat oluyor bir de yazılı sınav. Mülakat ve yazılı sınav hakkında bilgi verirseniz sevinirim![]()
Bizde bir arkadașla gidicez bu sene wilderness a lifeguard olarak. 2014 te Noahs Arkta calistim deep guard olarak. Yazili sinavlar kolay yardim ediyorlar. Uygulumali kalp masaji, bogaza cisim takikirsa onu cikarma, birinin boynundan hasar almasi durumunda tatbikak,suni solunum gibi seylerin dersini aliyorsun 1 hafta boyunca ve 100 lerce tekrar yapiyosun en son ondanda birebir sinava giriyorsun ordaki yonlendirilmeleri anlaman lazim nabiz yok, solunum yoksa napicagini bilmen lazim tek o gicik ve zordu. Deep guard olmak istiyosan 200 metreyi 4 dak altinda yuzmen lazim, shallow istiyosan 50 metre yuzsen yeter. Yazili sinav icin kitapcik veriyolarlar sorular cok kolay degil ingilizcen orta seviye yeter zaten cok rahat herseyi soruyosun hatta bizde ilk seferde gecemeyenlerle ertesi gun oturup beraber yapmislardi managerlarla. Noah s ark daha kati kurallari olan bi su parki Wilderness daha rahat bir yer bide...
Bisey sorcaktım onu unuttum sen vize icin randevu aldın mı? Bizim sirket daha isverenden evraklar gelmedi ondan randevu alamıyoruz dedi
Merhaba bir sorum olacaktı bende bu sene continental pools ile çalışacağım bu pazar yüzme testi gelecekler. Profesyonel yüzücüyüm lifeguard ın sınıflandırma şekli mi var belgeler için biraz bilgi verirsen sevinirim. Bizim daha hangi havuzda çalışacağımız belli değil , yüzme seviyemize göre mi iş verirler ?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Cankurtaranlık bence iyi bir iş özellikle çalışma hayatına alışkın olmayan ve çabuk yorulabilecek kişiler için.Yüzme alışkanlığınız varsa sınavı da kolayca geçersiniz. Bazı günler çok sıkılsam da neredeyse yatarak para kazanmanın tarifi bu iş diyebilirim.
Havuz lifeguardligi biraz skici bir is olsa da calismasi kolay ve calisma saatleri tatminkar islerdir. Bolgeleri de guzel oluyor genelde.
Arkadaşlar bu başlık altında ABD de en çok yapılan işlerden olan lifeguard (cankurtaran) hakkında sorularınızı cevaplamak istiyorum. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. Kazanç, eğlence, gezi, yapılan işin püf noktaları. Lifeguard işlerinin en popüler olduğu yerler. Amerika work and travel ile gidip lifeguard olacaklar için buradayım.
Merhaba hocam, ben bu yaz lifeguard olarak çalışacağım birkaç sorum olacaktı. Öncelikle nerede çalıştınız ? ve genellikle günlük kaç saat çalıştınız ? ben iki işte çalışmayı düşünüyorum ama eğlenmeye ve gezmeye de vakit ayırmak istiyorum ikisi mümkün mü ? ve de son olarak cankurtaranlara öneriniz nelerdir ? şimdiden çok teşekkürler
Ben massa'da çalıştım. Öncelikle kendini sevdirmeyi başarmalısın. Bunu da disiplinli çalışarak yaparsın hatta ilk gün sizleri çalışacağınız havuzlara dağıtırlarken bile orada kendini göstermeye çalış. Tabi partilere eğlenme gezme amacına bağlı ben bunların hepsini yapayım hemde cebimde çok para ile döneyim dersen zorTabi ki çok parti olur her partide para harcama sadece supervizor katıldıgı partide bişeyler al tabii
Günlük çalışma saatlerimiz 9-10 saat arası değişiyordu. Ama saat ücretim fazlaydı.
Gideceğin yer öncelikle iklime dikkat et çok yağışlı bir yer olmasın. Yagmurda dayoff olur. Nereye gidiyorsun ?
Konu Arden tarafından (18-09-2019 Saat 11:15 AM ) değiştirilmiştir.
Evet genelde kuzeybatı dediğimiz yerleri bende tavsiye etmem doğu kıyıları ve iç kesimler daha mantıklı
Ben bu yaz Wisconsin Dells'e gideceğim. Orası da kuzey de kalıyor ve sanırım çok yağış alan bir yermiş. Bir de Arden çok özel olmazsa saatlik ücretini sorabilir miyim ?
Yok özel değil 14 dolar. Wisconsin Dells geçim kaynagı turizm kardeşim yağmurlu gün fazla olsa aç kalır adamlar. Kuzeybatı dedim kuzey demedim yağışlı yerlere. Bu arada şanslısın ikinci iş bulabilirsin WD de...
Hocam merhabalar bende lifeguard olarak 2020 yazında gitmeyi düşünüyorum ama şöyle bir sorunum var okulum biraz geç bitiyor finaller 26 haziran da bitecek bu benim için illaki dezavantaj ama nasıl bir problem olur birde yaptığım 3500-4000 dolar arası masraflarımı çıkarabilirmiyim
Kardesim gec gitmen tabiki dezavantaj. Lifeguard işlerinde öğrencinin dil becerisi çok önemli evet ilk is olan life da cok olmasada ikinci iş bulmak istediğinde olacaktır. Sunu kazanırsın diyemem cünkü gittiğin yer, konaklama, yeme içme bunlar cidden öenmli. Ama dediğin parayı bence kazanırsın.
Arkadaslar bu konuyu ben 2007 de açmisim ve hala burda süper bi duygu valla. ama 2 senedir yazan yok gene hortlattikyok mu destin florida ya cankurtaran olmaya giden?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
İlk başta uygulamalı mülakat oluyormuş sanırım, o nasıl oluyor anlatabilir misin? Şu kadar yüzeceksin, şu kadar suyun altında kalacaksın vesaire.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks