Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2019 WAT Genel Konu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı MehmetYanikk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gideceğim inşallah. İyi paralar kazanıp hayallerimizi görüp, güzel insanlarla çalışıp dönmek dileğiyle.. Hayırlı olsun inşallah. Aklımda hala birsürü soru var. zamanla azalır diye umuyorum Şimdilik aklımda WYOMING-Jackson Hole var bi kaç giden tanıyorum. İkinci iş vs çok iyi durumdaymış. Bana bu konuda yardımcı olabilecek gitmiş olan arkadaşların yardımını bekliyorum Hayırlı Günler
    o bölge küçük diye biliyorum ve biraz doğa ile iç içe, ikinci iş her bölgede bulunabilir fakat yapılabilecek aktivite çok olacağını sanmıyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Berkeley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bölge küçük diye biliyorum ve biraz doğa ile iç içe, ikinci iş her bölgede bulunabilir fakat yapılabilecek aktivite çok olacağını sanmıyorum.
    Biliyorum dediklerinizi. Doğa ile iç içe olması benim için harika bir şey. Sadece güzel paralar kazanıp travelda rahat etmek ve belki de fazla para harcamayıp ülkeme dönüp burda yapmak istediklerimi yapmak istiyorum. Şu an bahsettiğim bölgede olan bir arkadaşım (internetten tanıştık aama sağolsun sorularıma cevap veriyor) ikinci kez gitti aynı bölgeye ve 2. işlerin çok olduğunu ve paraların diğer eyaletlere göre iyi olduğunu söylüyor. Hatta iddialı bir cümle kullanıp buraya gelebilirsen diğer eyaletlere göre daha hatrı sayılır derecede daha fazla kazanıldığını söyledi. Yakın zamanda gidenler varsa onlardan da bilgi almak istiyorum yardım edin.

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı MehmetYanikk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyorum dediklerinizi. Doğa ile iç içe olması benim için harika bir şey. Sadece güzel paralar kazanıp travelda rahat etmek ve belki de fazla para harcamayıp ülkeme dönüp burda yapmak istediklerimi yapmak istiyorum. Şu an bahsettiğim bölgede olan bir arkadaşım (internetten tanıştık aama sağolsun sorularıma cevap veriyor) ikinci kez gitti aynı bölgeye ve 2. işlerin çok olduğunu ve paraların diğer eyaletlere göre iyi olduğunu söylüyor. Hatta iddialı bir cümle kullanıp buraya gelebilirsen diğer eyaletlere göre daha hatrı sayılır derecede daha fazla kazanıldığını söyledi. Yakın zamanda gidenler varsa onlardan da bilgi almak istiyorum yardım edin.
    vallahi daha önce gitmediğim için bilemiyorum dediğim gibi sadece doğa ile iç içe ve küçük bi yer olduğunu biliyorum, hatta dün şirkete kayıt yaptırırken aklımızdaki eyaletlere şöyle göz ucuyla bi baktık çok merkezi olmayan yerleri tercih etmeyelim dedik ama dediğiniz gibi illaki o taraflara giden arkadaşlarda var

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)