tamam fiorex ya altı üstü bi bira ısmarlıcaksın bu kadar laf edilirmi bi bira için:P
bende takılıyorum en basından beri, ısmarlama işi işin esprisiydi dediğin gibi amaç hep beraber olmak, tanısmak..![]()
tamam fiorex ya altı üstü bi bira ısmarlıcaksın bu kadar laf edilirmi bi bira için:P
bende takılıyorum en basından beri, ısmarlama işi işin esprisiydi dediğin gibi amaç hep beraber olmak, tanısmak..![]()
Bence de çok erken bunu konuşmak için durun bakalım oraya gidince neler olacak neler...? Erken dönmek isteyen mi dersin, işleri yolunda gitmeyip yarıda bırakan mı dersin, bir kız yada erkek arkadaş bulup California sahilinde eğlenmek isteyen mi dersin, "yerim turkishwatı da buluşmayı da" diyen mi dersin, dersin babam dersin..
Bence şöyle ağustos sonuna doğru planlar netleşince herkes ordayken topiğe girsin yazsın daha mantıklı. Konu sabitlenebilir de.
yav oraya gidince ne turkishwat kalır ne parti herkes kendi derdine zevkine düşecek.bu işi ya gitmeden türkiyede yapalım ya da burda kesinletirip öyle gidelim![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
bence fikir süper ama gitmeden öncede bir parti yapsak aynı bölgelere gitcek arkadaşlar tanışsa daha sonra da ny da ikinci ayağını yapsak nasıl olurbu arada ben 7-22 eylül arası ny civarında olcam gibi
fiorexe bakmayın tüm masraflar benden arkadaşlar. örtülü ödenek misali site kasasından hallederim
admin (at) turkishwat.net
son yazdığımı ciddiye alan olursa lütfen beni 555- 1 - turkishwat' dan arasın. bu arada gitmeden söyleyeyim amerika telefon numaraları genelde sözcükler şeklinde oluyor mesela
1-800-turkishwat = 1-800-887544928 anlamına geliyor
örnek 2:
1-800-pizza = 1-800-74992
harflerin bulunduğu tuşları kullanıyorsunuz kısacası. bu da basit ama önemli bir bilgi
admin (at) turkishwat.net
Nefret edilen adam yapmayın len beni.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
where is the PARTYYYYY
nedense bu konuda biraz ümitsizim zor gibi ama inş. olur
bencede turkiyede biraz zor gibi arkadslar fiorexin dediği gibi finallerden sonra millet gidiyo. finallerden oncede yogun olur herkes bence. ben şahsen bu tarihlerden sonra çok yogunum. mayısta şenlikler var. sonrasında 2. vizelerim projelerim falan filan. ama bursada olursa parti gelirim![]()
İstanbul'da oturanlar bir haftasonu tanışmak babında çok rahat toplanabilir aslında, yapmayın arkadaşlar ne vizesi ne projesi ne şenliği ne finali haftasonu 1 gün bile toplanamazsak burda, NY'de o iş hiç olmaz bence![]()
10-15 eylül arası bende NY de olabilirim tabii vizeyi alabilirsem
bence süper bir fikir olur... genelde herkesin tarihleri yakın oluyor birbirinee bende 20 eylül ile 1 ekim arası ordayımmm...
ya gerçkten şu tarihlerden sonra şehir dısına cıkacak durumda deilim. yoksa amerikadan önce bende düşündüm burda da bi parti yapılabilirmi diye. ama final sınavları oncesi sadece ben deil daha bi cok kişi uygun olmayabilir ve bu sebeple pek katılım sağlanmayabilir.. amerikaya gidebilmem için öncelikle tüm derslerimi vermem lazım. o yuzden şu an okulu bitirmek için yapmam gereken şeyler fazlasıyla vaktimi alıp bana yeterince yorgunluk veriyo. uzgunum arkadaslar.
ama siz yaparsanız (bence imkan varsa kesinlikle yapın) bnim yerimede eğlenin.)
stephen güzel düşünmüşün abi olayi aslinda 15 20 si arasi 1 2 tarih bulunsa ve NY'da tecrubeli olan arkadaslar ve site yöneticileri guzel bi organizasayon hazirlarlarsa super olur gercekten zaten herkes birçok anıylka gelicek))
walla olur öyle bi parti
dam sız girilmez
dam lar rus oluronları eksik olanlar için roma getirir..
dansözü de artık birileri ayarlar
shinoda masrafları çekiyor
mod umuz fiorexte dansöz olayını ayarlar![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
ido beş dakkada halleti işi çozum buldusüpersin ido
![]()
melih dansözü getirsinnn ben ustunden 1lik dolarları yagıdırırım
roma zaten ona werdigim meslek kutsaalll
shinoda da işin ekonomi kısmı ile ilgilensinnn...
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya amerikada dam olaynı sıkıntı etmeyin arkadaslar.ama dansoz bulmak zor olabilir. roma en zor işi melihe verdin hakkaten
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks