ben d.e.l.t.a dan ald?m 800 euroya. ankara kalk??l? ama benimki. ya sitenin ismini versene madem forumda yaz?l?ym??. arkada?a al?cam da bir tane ucuz olsun diye bak?yorum...
ben d.e.l.t.a dan ald?m 800 euroya. ankara kalk??l? ama benimki. ya sitenin ismini versene madem forumda yaz?l?ym??. arkada?a al?cam da bir tane ucuz olsun diye bak?yorum...

hay?rl? olsunwww.ucucuzauc.com site bi ara?t?r ama direk form yolluosun ztn..i?ine yarar umar?m..
tamam çok te?ekkürler. dar?s? sana bileti al da. art?k sadece oraya ne götürece?ini ve orda ne yapaca??n? planla. güzel oluyor)

evet abi bu siteden aldim hersey yasal zaten biletini gittigidiyor yada hemalhemsat.com da satisa c1kar1olar ve sen odeme yapiyorsun internetten alisveris yapiyorsaniz guvenli oldugunu bilirsiniz rezervasyon numarandanda kontrol edebilirsin biletini checkmytrip.com'dan banada benim bi arkadasim tavsiye etti.bence bi formu doldurun kafaniza takilan bir sorun olursa sorun zaten oraya.

turkishwat forumunda neden üyelerin ço?unlu?unun erkek oldu?u dü?ünülüyoravatar?mda k?z resmi oysaki
neyse ya ben gittigidiyordan hiç al??veri? yapmad?m aç?kcas? ama san?rsam bilet online olarak eline geçtikten sora ödeme yap?osun..bu aç?dan güvenilir galiba..hesap numaras?na falanm? ödedin sen..birde taksit seçene?i yoktur heralde o fiyatlarda..ya kusura bakma çok soru sordum ama insan alan birini görünce merak ediyor
![]()

bende doldurdum formu had? bakal?m nas?l b? sonuc gelcek!!!!

hay?rl?s? olsun dodo..bende güven meselesini halledersem burdan alcam gibi bakal?m..

ya ne bilim ben internete bile normalde güvenmemki bilet almak..bide fazla duyulmam?? bi site gibi ama bakal?m i?te emin olursam al?cam ordan..

bugun rezervasyonumu yapt?rd?m?st detro?t donuste ny ?st 714 euro
![]()

abim buna benzer bir sitede 469 eurosunu kapt?rm??t? dikkatli olun hergün kontrol ettirin bileti

arkada?lar ben o zaman baya ucuza alm???m ya (13 haziran istanbul-paris-boston gidi?,17 eylül boston-paris-istanbul dönü?) 620€ ve dönü? tarihi opsiyonlu olarak ald?m ben bu biletibilet air france hava yollar?ndan
![]()

arkada?lar los angeles biletimi dönü?te 5gün nyda stop over yapacak ?ekilde rezerve ettirdim..690€.. nas? bi fiyat sizce![]()
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."

bence ?y? ben detro?t g?d?s ny donus 712 rezerve ett?rd?m sen nerden ald?n b?let? .su usttek? s?teden mi?

bencede ii fiyatlar genelde 700-800 aras? hatta b?razdaha pahal?

evet piyasaya göre iyi gibi gözüküyor..?irketin buldu?u 800 ün üstündeydi..internetten bulduklar?mda öleydi..hele bikaç yere mail atm??t?mki 900-1200 aras? demi?lerdi![]()
![]()
ben forumda gördü?üm bi siteden ay?rtt?m..bahsetmi?tim bu ba?l?kta..
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."

orlandoya 732 euro ya bulmu? ?irket ucuz mu ?

ucuz de?il..![]()
bence ucuz yani ?u an için iyi bir fiyat daha ucuzu ancak promosyonlu biletlerle olur o da ?ans az say?da oluyor ve ne zaman ç?kaca?? belli olmuyor
örne?in iberia dan alm?? baz?lar? ucuza ama benim bir arkda??m dün bakt? promosyonlu biletler kalmam??
new orleans a 920 € ya gidiyorum...
daha ucuz bilet bulamad?m acentelerden.![]()
![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
maj bi de uçak firmalar?n?n türkiye deki ofislerini ara ben onlardan daha uygun fiyat duymu?tum acentalara göre!!

bk 88, 690 euroya çok iyi bulmu?sun, nerden ald?n biletini..bizde ayn? ?ekilde los angelesa gidicez new york stop overl?..

mommuma bilet almad?k daha, fiyatlar yüksek ewet ara?t?r?yoruz o yüzden, bk 88, 690 euroya çok iyi bulmu?..özel msg atamad???mdan buraya yazd?m..
arkada?lar ben bileti 900 euro almad?m cumartesi amsterdam detroit seattle aktarmal? bileti 6 taksit 700 euroya ald?m yemin ederim ama turkishwat size gerekli kolayl??? sa?lamak için u?ra??yo

simdi arkadaslar baku-kiev-new york su anki kiymet 850-900 dolar,daha once ukrayna hava yollariyla giden varmi?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks