yusufcan nerelerdesın![]()
yusufcan nerelerdesın![]()
ucuz caling cardlar var soylicem haziranda
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
5 Dolara alabileceğiniz arama kartları satılıyor heryerde... tek bir aramayla ortalama 40-50 dakika konuşmanız mümkün. çok pahalı değil yani... alacağınız bir at&t sim kartla da 0.50$ a sms gönderebilirsiniz buraya (burdan giden smslerde de 3-4 kontor ya da 2sms ücreti alıyorlar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
yaw orda internet kafe anlayışı yok mumsn gibi beleş bişe varken iletişimi çok dert etmeyin bence ya. muhakkak etrafınızda laptopu olan ve wireless olan bir çevre olacaktır. Rica edersiniz 2dk görüşürsünüz ailenizle. yada burdan giderken laptopunuz varsa götürün yoksa birinden ödünc alın çok ama çok samimi bir arkadaşınız varsa. ama bence oraya giden 10 öğrenciden birinde laptop vardır yadaa olacaktır gider gitmez alır gibi bence. En azından çalıştığınız yerde bir bilgisayar olacaktır kesinlikle. İş veren de insansa iletişim kurmanıza izin verir zaar dimi
![]()
Telelinksle konustuk biz sanıyorum adı buydu.
Turkiye İstanbul ev telefonu aramanın dakikası 3 cent ankara 6 cent cep telefonu 17 cent di.
Ayrıca bi cep telefonu alın 20 dolara. aileniz sizi ondan arasın. Abd Telekom'a gore 1. bolge. Azarbaycan dandaha ucuz. heleki numaranın basına 1045 getirirlerse dakikası 70 bin e gelio burdan orayı aramanın.
Selam,
Ben Amerikaya Hukuk egitimi icin gelecegim bir arkadasim orada Turkiyede oldugu gibi Hazir Kart cep telefonu hatti sunan sirketler oldugunu soyledi biliyorsaniz bana bir sirket ismi verebilirmisiniz. Cep telefonu sistemi orada nasil calisiyor. Bir cep telefon hattini kendime satin alabilirmiyim ve ne kadardir? Saygilarimla.
T-Mobile, Cingular gibi şirketler var bunların kontörlü hat tarifesi de var.
Kendi adınıza bir hat alabilmeniz için Sosyal Güvenlik Numaranızın olmasını gerekiyor -> SSN (Social Security Number)
admin (at) turkishwat.net
usta wall-mart ta poşetin içinde telfonlar hattıyla birlikte var
15 doalrdan başlıyor ..yanlız bazı kısıtlamaları tabi full olanıda var artık kendi
keyfine gore sececen ..ben şahsen turksell numaramı kullanıyodum ..
turkcell ile ordaki cepleri eleri aramak ucuz ama turkiyeyi aramak ve
aranmak cok pahalı arandığın zamanda para hem senden gidiyor hemde turkiyeden seni arayandan gidiyor yani bu konuda mereak etme ..
zaten telfonun çıkış yeri orsaı aslında her şeyin çıkış yeri orasıda ...
orda istediğini bulursun .
tabikide kontorlu hatta bulursun ama ordakiler kontor degil yanılmıyosam
para yukluyon aynı şey şoncta
soylemeyi unuttum usa'da 4 5 tane servis yğlayacı var türksell gibi
turkcell hiç ama hiç tavsiye etmem. topu topu 10- 15 dk. amerika içi ve türkiye-amerika konuşmam olmuştur: Gelen fatura 190 YTL idi. Zaten faturayı sorgulattıktan sonra bir daha turkcell ile konuşmadım.
admin (at) turkishwat.net
arkadaşlar ben cep telefonumu götürmeyi düşünmüyorum..avea turkcell falan kullanmayı düşünmüorum çünkü..yalnış bi seçimmi sizce ? orda parayla bi şifre alıp (dakikasına göre) konusabiliomussun..türkiyeyle bu şekilde temasa geçmeyi düşünorum..amerika içi konuşmalar içinde o ucuz hatlı telefonlardan alıyım diorum..
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
uluslar arası arama kartları en mantıklısı diyorlar sizce ne kullanmalıyız
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
turkcell cok pahalı shinoda'nın dediği gibi.calling card'lar var.turkiye ile dakikası 10 cente (13 YKr) konusabiliosunuz bilginize...
evet bnmde bahsettiğim kart buydu...iice öğrenmek lazım
mezun calling card
Tesekkurler,
Ancak ben ogrenim vizesiyle gidiyorum her hangi bir Sosyal numaram olmayacaktir. Yani bu sekilde orada hic bir telefon hatti alamiyacak miyim? Amerikada cep telefonu kullanilmasi hakkinda daha ayrintili bilgi verirseniz sevinecegim Saygilarimla
Ne Avea,Turkcell, Vodafone ne de konusma kartları. Size önerim walmarta gidin
http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=5420747 şu ürünü alın, gerisi kolay. Her yöne (uluslar arası da dahil) 10 Cent gibi bir ücretle istediginiz zaman istediginiz yerden keyfini cıkararak konusun. Pakette Nokia 1600 telefon, 30$ lık konusma süresi ve hat dahil toplam 30$. Ayrıntılı bilgi için http://www.net10.com/home_page.jsp?b...task=home_page
Tek eksigi Türkiyedeki mobile telefonlarla görüsme yapamıyorsunuz, sabit hat aramak zorundasınız. Ama yine de bence süper.
SSN gerekli degil, telefonu aldıktan sonra netten 5 dk gibi bir sürede kısa bir form doldurarak islem bitiyor.
Not : Net10 un bir calısanı veya reklam görevlisi değilim![]()
Konu yakuza tarafından (26-04-2008 Saat 09:36 PM ) değiştirilmiştir.
çok iyimiş ya saol bunu nerden alabiliriz oraya gidince mi internetten sipariş verecez?
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Selam
Benim istedigim prepaid hattidir. Bu hatti Amerikaya gitmeden once nasil temin edebilirim. Duyduguma gore Amerikada hat tek basina satilmiyor ve mutlaka bir cihazla birlikte olmasi gerekiyormus mu bu dogru mu ?
bu makinayı aldık tamam da sonra tarife bitince biz Türkiye'ye dönerken napacağız telefonu türkiye'de çalışıyorsa problem yok ama eğer çalışmıyorsa çöpe mi atacağız?
en iyisi skype'le aramak
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
cep telefonu kullanicamda kullamasina ama evi skype'ten aramayi dusunuyorum.
Şirket Seçim Yönergesi
ya skype'da aklıma gelio aslında ama şimdi bilgisayar lazım ve buradan giderken bnm laptop'u götürmek istemiyorum malum yeni bi laptop yeni bi başlangıç![]()
amerikada internet kafe falan yokmu![]()
Şirket Seçim Yönergesi
amerikada internet kafe kültürü varmı yokmu bende çok kişiye sordum..ama yok sanırım..halk kütüphanelerinde ücretsiz internet erişimi varmış ama msn falan yokmus sanırım :S
bide bu satılan telefonun yanında şarj aletini de veriolardır umarım
şu wall mart da olmasa napcaz yahuu![]()
internet cafe var ben gordum. biraz pahalıydı ama. tam hatırlamıyorum ama 15 dakikası 3 dolar gibi bişeydi.
bk şarj aletini vermiyolar onu türkiyeden getiriyosun :P
wallmart da bulamazsan keymart tan alırsın.![]()
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks