merhaba arkadaşlar 22 haziran sabah 6:15 paris new york aktarmalı olarak clevelanda gidiyorum o tarihte giden varsa yol arkadaşı arıyorum
merhaba arkadaşlar 22 haziran sabah 6:15 paris new york aktarmalı olarak clevelanda gidiyorum o tarihte giden varsa yol arkadaşı arıyorum
Housekeeping olarak çalışacak var mı burada
benim housekeeping dostum
arkadaslar cedar pointte bu yaz calisan arkadaslarim bana yardimci olabilir mi acaba. kucuk bi sey isticem sadece o kadar.bende 2010 da calismistim ama baglantilarimi kaybettim maalesef. herhangi birisi bana ozelden ulasabilirse sevinirim tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar, 2017 yazında Cedar Point'te olacağım inş. 12 Şubat'ta skype görüşmem var. Cedar Point'e gitmeyi düşünenler, sizlerde yazabilirseniz bir şekilde haberleşelim.Teşekkürler.
Konu TeamBreezy tarafından (03-01-2017 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir.
Bu parkta çalışabilmek için en geç ne zaman başvuru yapılabilir?
Bildiğim kadarıyla cedar pointin kontenjanları aralık gibi doluyor.
Bende bu yaz cedar point de olucam![]()
Ben de cedar point'te çalışacağım kabul edilirsem. Bir sorum olacak. Uzun süre güneş altında kalmak beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Bütün işlerde güneş altında mı olunuyor? Kalıyorsak da şapka, güneş gözlüğü vs. takılmasına izin veriyorlar mı?
Ride operator, lifeguard, security traffic associate ve kısmen sweeping işlerinde güneş altında çalışılıyor diye biliyorum. Güneş gözlüğü takma durumu hakkında bir bilgim yok ama daha önce konuda istersek cedar point şapkası alıp takabiliriz diye okumuştum kesin olmamakla birlikte.
Gunes altinda calisilan durumlarda cedar pointin sapkasini takabilirsin. Gunes gozlugude yansimali olmamasi gerekiyor.
Arkadaşlar işlerini alan var mı? nasıl geçti mülakat
buradaki "wardrobe clerk" işi hakkında bilgisi olan var mı?
Biraz sıkıcı ve saatleri az olan bir is. Park calisanlarinin kirli uniformasini alip yerine temizini verceksin. Yikanmis uniformalari katlama yada askiya asma gibi islerde yapiyorlar sanirim. Gayet kolay bir is aslinda ama orada calisanlarin supervisor ve managerlarindan sikayetci olduklarini da duydum.
Evet kapali klimali bi yerde caliscaksin. Sabah erken saatlerde baslayip aksamustu 5 gibi isten cikarsin. Eger para kazanmak birinci planda degilse gayet uygun bi is.
Bu yaz ohio ya gidecekler ulaşabilirler. Ben ride operator olacağım haziran da gidiyorum.
merhaba,ayin kaci gidiyorsun
4u gedirem 7si ishim basliyir
Şu anda 44 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 44 misafir)
Bookmarks