ben d.e.l.t.a dan aldım 800 euroya. ankara kalkışlı ama benimki. ya sitenin ismini versene madem forumda yazılıymış. arkadaşa alıcam da bir tane ucuz olsun diye bakıyorum...
ben d.e.l.t.a dan aldım 800 euroya. ankara kalkışlı ama benimki. ya sitenin ismini versene madem forumda yazılıymış. arkadaşa alıcam da bir tane ucuz olsun diye bakıyorum...
hayırlı olsunwww.ucucuzauc.com site bi araştır ama direk form yolluosun ztn..işine yarar umarım..
tamam çok teşekkürler. darısı sana bileti al da. artık sadece oraya ne götüreceğini ve orda ne yapacağını planla. güzel oluyor)
evet abi bu siteden aldim hersey yasal zaten biletini gittigidiyor yada hemalhemsat.com da satisa c1kar1olar ve sen odeme yapiyorsun internetten alisveris yapiyorsaniz guvenli oldugunu bilirsiniz rezervasyon numarandanda kontrol edebilirsin biletini checkmytrip.com'dan banada benim bi arkadasim tavsiye etti.bence bi formu doldurun kafaniza takilan bir sorun olursa sorun zaten oraya.
turkishwat forumunda neden üyelerin çoğunluğunun erkek olduğu düşünülüyoravatarımda kız resmi oysaki
neyse ya ben gittigidiyordan hiç alışveriş yapmadım açıkcası ama sanırsam bilet online olarak eline geçtikten sora ödeme yapıosun..bu açıdan güvenilir galiba..hesap numarasına falanmı ödedin sen..birde taksit seçeneği yoktur heralde o fiyatlarda..ya kusura bakma çok soru sordum ama insan alan birini görünce merak ediyor
![]()
bende doldurdum formu hadı bakalım nasıl bı sonuc gelcek!!!!
hayırlısı olsun dodo..bende güven meselesini halledersem burdan alcam gibi bakalım..
ya ne bilim ben internete bile normalde güvenmemki bilet almak..bide fazla duyulmamış bi site gibi ama bakalım işte emin olursam alıcam ordan..
bugun rezervasyonumu yaptırdımıst detroıt donuste ny ıst 714 euro
![]()
abim buna benzer bir sitede 469 eurosunu kaptırmıştı dikkatli olun hergün kontrol ettirin bileti
arkadaşlar ben o zaman baya ucuza almışım ya (13 haziran istanbul-paris-boston gidiş,17 eylül boston-paris-istanbul dönüş) 620€ ve dönüş tarihi opsiyonlu olarak aldım ben bu biletibilet air france hava yollarından
![]()
arkadaşlar los angeles biletimi dönüşte 5gün nyda stop over yapacak şekilde rezerve ettirdim..690€.. nası bi fiyat sizce![]()
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
bence ıyı ben detroıt gıdıs ny donus 712 rezerve ettırdım sen nerden aldın bıletı .su usttekı sıteden mi?
bencede ii fiyatlar genelde 700-800 arası hatta bırazdaha pahalı
evet piyasaya göre iyi gibi gözüküyor..şirketin bulduğu 800 ün üstündeydi..internetten bulduklarımda öleydi..hele bikaç yere mail atmıştımki 900-1200 arası demişlerdi![]()
![]()
ben forumda gördüğüm bi siteden ayırttım..bahsetmiştim bu başlıkta..
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
orlandoya 732 euro ya bulmuş şirket ucuz mu ?
ucuz değil..![]()
bence ucuz yani şu an için iyi bir fiyat daha ucuzu ancak promosyonlu biletlerle olur o da şans az sayıda oluyor ve ne zaman çıkacağı belli olmuyor
örneğin iberia dan almış bazıları ucuza ama benim bir arkdaşım dün baktı promosyonlu biletler kalmamış
new orleans a 920 € ya gidiyorum...
daha ucuz bilet bulamadım acentelerden.![]()
![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
maj bi de uçak firmalarının türkiye deki ofislerini ara ben onlardan daha uygun fiyat duymuştum acentalara göre!!
bk 88, 690 euroya çok iyi bulmuşsun, nerden aldın biletini..bizde aynı şekilde los angelesa gidicez new york stop overlı..
mommuma bilet almadık daha, fiyatlar yüksek ewet araştırıyoruz o yüzden, bk 88, 690 euroya çok iyi bulmuş..özel msg atamadığımdan buraya yazdım..
arkadaşlar ben bileti 900 euro almadım cumartesi amsterdam detroit seattle aktarmalı bileti 6 taksit 700 euroya aldım yemin ederim ama turkishwat size gerekli kolaylığı sağlamak için uğraşıyo
simdi arkadaslar baku-kiev-new york su anki kiymet 850-900 dolar,daha once ukrayna hava yollariyla giden varmi?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks