150 dolar konaklama biraz pahalı değil mi sence
150 dolar konaklama biraz pahalı değil mi sence
Gideceğiniz yeri iyi seçmelisiniz. Gitmek için ödenen miktarlar büyüdü. Gideceğiniz şehir, iş ve konaklama mantık çerçevesinde birbiri ile uyumlu olmalı. Herkese iyi WAT'lar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Merhabalar yarın iş mülakatım var. Öncelikle iş ve mülakat hakkında soru sormak istiyorum. Başvurduğum yer Stop&Shop Marstons Wills’te. Hakkında bilginiz ya da deneyimlemiş olan arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar ben yazın erken kayıt oldum lifeguard olmak istediğimi söyledim ve yerleştirdiler, iş listesine bakmadım bile o yüzden zaten gösterilmedi de bana yerleştirdikleri için. Acaba hata mı ettim? Skype'ten iş veren ile görüşmem oldu. işe alındım. Saatlik 9 dolar haftalık konaklama 125 dolar Virginia. Konaklama biraz pahalı gibi ama imzaladım sözleşmeyi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba şirketim bana iş listesi gönderdi o işlerden 3 tanesi seçtim fakat geri işveren geri dönüşü yapılmadığı için aynı listeden farklı işleri seçmemi istiyorlar. Eğer seçim yapmazsam yeni işler gelecekmiş. Doğrusu mevcut listedeki diğer işler pek içime sinmiyor. Fakat yeni gelecek işlerin de nasıl olacağını bilmiyorum bundan daha da kötü işler gelebilir sonuçta vakit daralıyor. Çok kararsızım benim gibi halen daha işe yerleşememiş arkadaşlarımız var mı?
Merhaba, bende 2018 ' de gideceğim eğer yarın ki iş görüşmesini geçersem. İş görüşmesinde neler soruyorlar ? Mülakata giren var mı ? Konaklama 60$ ve saatlik 9 $ park için ideal midir ? Teşekkürler.
myrtle beach e gidecek olanlar ulaşsın bana
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks