Evet arkadaşlar 2017 vize sezonu açılmışken hikayelerini dinleyelim.
Ben 28 martta gireceğim görüşmeye detaları bildirim .
Evet arkadaşlar 2017 vize sezonu açılmışken hikayelerini dinleyelim.
Ben 28 martta gireceğim görüşmeye detaları bildirim .
14 mart'ta görüşmeye gittim ve çok rahat bir şekilde aldım.Sanırım 100 kişilik randevu vardı ve toplam tahminimce 5 10 kişi bırakmışlardır.Çok iyiler ve kibarlar.Herkesin bu sene rahat bir şekilde alabileceğini düşünüyorum.Sorunuz olursa sorabilirsiniz
Kalanlar neden kaldı biliyor musun dostum
pek muhabbet etme şansım olmadı fakat not ortalaması olduğunu düşünüyorum
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaşlar her şeyi tek tek çok güzel anlatmışlar.Benim de size tek tavsiyem mülakata girdiğiniz de sürekli güleryüzlü olun anlamadığınız soru olursa anlamadığınızı tekrar sormasını rica edin.Gerginliğinizi üzerinizden atın ve emin olun her şkey çok kolay ve güzel olur.Umarım herkes sorunsuz vizesini alabilir
İyi Günler
Forumda yeniyim , bu yaz work and travele gideceğim lifeguard olarak Virginia'ya fakat tek problemim vize. 1.9 ortalamam var ve bölümüm biraz zor , 2 tane muaf olduğum ders var sene başında başarılı olduğum için sınavı girip direkt vermiştim ama not olarak geçmedi yani ortalamaya dahil olmadı transkripte de gözüküyor muaf olduğum.Eğer muaf olmasaydım 2.3 civarı ortalamam olacaktı.İntermediate ingilizce seviyem var .Ve ilk sınıftaym. Vize şansımı nasıl değerlendiriyorsunuz ? Mayıs 10 da İstanbul da vize görüşmem var.
burad yaptigin aciklamayi orada da yaptiginda sorun olacagini sanmiyorum.
Teşekkür ederim cevap için
DS Formum hala gelmiş değil. 12 Nisan'a kadar gelmesse uçak biletim yanacak. Firma alma diye ısrar etti ama ben fiyatlar yükselir diye aldım. Daha önce DS Formu geciken var mı ?
ucak bileti cok artmazdi aslinda. Ayrica sirketin aldiysa bu vize tarihini , cok buyuk ihtimalle yetistirirler belgeyi.
Bugün 18 mayıs'a vize görüşmesi alındı sizce de geç değil mi ? Bir fikriniz varsa paylaşır mısınız ?
acikcasi baya gec. Ancak bu sene vize gorusmelerini o kadar gec baslattilar ki yigilma oldu. Mart 15 gibi basladi sanirim vize gorusmeleri. Gectigimiz yillarda bireysel olarak subat ayinda baslardi ve hatri sayilir ogrenci sayisi subat ve mart basinda gorusmeye giderdi.Bu arada gectigimiz hafta bir ogrenci yine mayis ortasina randevu aldi. Yani bu seneki randevu tarihleri boyle malesef.
11 Nisan 2017 Salı Günü bende Vizemi Almış Bulunmaktayım.
Vizemi rahat bir şekilde aldım sıkıntı yapılacak birşey yoktu.
Vize reddi alan o kadar kişiden sadece 2 kişiyi gördüm birisi yüksek linsans öğrencisi oldugundan sorun yaşamış onun dışında Nerde Öğrencisin/Ne iş yapacaksın/ Tecrüben varmı sorusu dışında soru sorulmadan aldım
Merhabalar arkadaşlar, son sınıf öğrencisiyim geçen senede son sınıf öğrencisiydim Work and Travel yaptım dersim kaldığı için okul uzadı ve bu senede yapmak istiyorum dun şirketim bana uyarıda bulundu Ankara Konsolosluğunda 4. sınıf öğrencilerine RED veriyorlarmış bilgisi olan var mı
İstanbul' da vize görüşmesine girmemi önerdiler ama tarih biraz geç olucak 24 Mayıs gibi sizin önerileriniz neleredir ya da 4. sınıf öğrencilerinin karşilastiğı sorunlara şahit olan var mı?
acikcasi konsolosluklar arasinda resmi olarak fark yok. Yani birisi mezunlara red verirken digeri vizeyi verecek diye birsey yok. Yine de istanbulu deneybilirsin sana kalmis bir durum.
Ben Ankara 'da girip olmassa İstanbul denerdim ama sirket ilk görüşmeden ret alirsan ikinciye şansın azalir dedi. Aranizda ya da bildiginiz Ankara' dan 4. Sinif vize alan var mi?
@alig34 herkesin durumu farkli bunu dusunun. Bunca zaman bircok yuksek lisans ogrencisi vize aldi. Ankarada da bircok ogrenci vize aliyor.
Son olarak da @atlanta ilkinde red yiyip ikincide vize bircok kisi var. Yani sirketin israrla niye istanbula yonlendiriyor anlayamadim. Yine de icin rahat etsin kafanda orasi daha mi kolay olurdu diye dusunme istanbulda gir.
üstad ben bileti gidiş dönüş aldım ayrıca erasmusu kazandım dönünce erasmusla italya ya da macaristana gideceğim (şuan tam net değil) bunun için erasmus ofisinden kazandığıma dair kaşeli falan belge mi istesem ne yapsam , bu belgeyi ve gidiş dönüş aldığım bileti yanımda götürsem bir artısı olur mu sence?
mantikli , eger firsatin olursa erasmusa katilacagini mutlaka belirt. Belge de alabiliyorsan al.
Merhabalar. Sanırım daha vize alacak arkadaşlar var. Söylemek istediğim bir şey var. İçinizdeki sıkıntıyı gidermek amaçlı, kesinlikle kendinizi kasmayın ne bileyim güler yüzdür şudur budur kendiniz olun. Benim görüşmem 2 dakika falan sürdü ne olarak çalışacaksın nereye gidiyorsun ne okuyorsun diye sordu ve sonra da onaylandı zaten . Bol şans...
Merhaba arkadaşlar ben geçen yıl WAT'a başvurup vize alamamıştım. Bu yıl yeniden kayıt oldum şirketime geçen yılın bu yıla herhangi bir etkisi olur mu diye sorduğumda hayır bu yıl yeniden ilk defa giriyormuşum gibi olacağını söylediler bu doğru mu geçen yıl ki red bu yıla olumsuz yansır mı ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks