Ben en azından kendi deneyimlerime göre söylersem ayarlanmıyor. Önceden rezervasyon yapıp ayarlamış arkadaşlar ocean citye gittiklerinde rezervasyon yaptıkları yerlerin başkasına kiralandığını görmüşlerdi benim gittiğimde. Ayarlanmış gözükse de başkasına veriliyor o evler. Senior week olayından dolayı boş ev bulmak bayağı zor oluyor açıkçası. Ben sadece gidecek olan arkadaşlara ayarlayacağız diyen kimseye güvenmemelerini tavsiye edebilirim. Tabi ki ayarlanma ihtimali var ama o da gittiğiniz zamana göre değişiyor. Erken giderseniz ya da senior weekkten sonra giderseniz ev bulursunuz çok zorlanmadan. 3 tane başlıca international öğrenci merkezi var. Epoint,bgisland ve allfriends. Bunlardan Epoint azerilerin işlettiği bir yer. Kimseyi kötülemek amacıyla söylemiyorum sadece durum değerlendirmesi olarak söylüyorum bunu. Epoint de çok oyalıyor ve pek ayarladıkları söylenemez. Onlar ayarlayana kadar çoğu kişi kendisi buluyor zaten evi. Bence epointe de çok güvenmeyin. Kendiniz çıkıp ev arayın. Bu saydığım 3 öğrenci merkezi de havaalanından servisle oceancitye götürüyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam Washingtondan 70-75 dolar civarı bir ücreti vardı. New yorktan da benzerdi. Yine hepsinin Washington Dc ye, New yorka vb. turları falan da var. Yaz boyunca uygun tarihlerde gidebiliyorsunuz.
Bookmarks