Merhaba arkadaşlar bu yaz Bethany Beach'e kimler gidiyor ? Daha önceden orda bulunmuş olanlar tavsiyelerini paylaşabilirler mi![]()
Merhaba arkadaşlar bu yaz Bethany Beach'e kimler gidiyor ? Daha önceden orda bulunmuş olanlar tavsiyelerini paylaşabilirler mi![]()
Selam Erkut, ben de Delaware' e gidiyorum. Hemde tam olarak Bethany BeachFakat forumda gördüğüm kadarıyla başka birileri gitmiyor, kimse yazmamış. Üstelik Delaware en fazla J-1 vizeli öğrenci alan yer diye duymama rağmen o_O
Merhaba Deniz, çok fazla duyulmamış, gözlerden uzak ufacık tefecik bir yere gidiyoruz sanırım![]()
aynen, job offerda uzun uzadıya şöyle güzel böyle çok ögrenci alıyor diye anlatmasına rağmen hakikaten pek kimsenin bilmediği biryere gidiyoruz. Ama google maps den baktım ben baya güzel hem tatil hem çalışma hem de gezi gerçekleştiricez gibiuçak bileti temin ettin mi acaba sen nasıl gitmeyi planlıyorsun
![]()
şimdi direk yalancı ilan etmiyelim adamları belki diğer avrupa ulkelerinden talep fazladır![]()
bende çok detaylı araştırmasamda yine de baya bi fikir sahibi oldum aslında.Dediğin gibi hem tatil hem iş olucak bizimkisiuçak bileti konusunda aktarmalı uçmayı planlıyorum. Interexchange adlı bi sponsor firmasıyla gidiyorum ben, onlarda ilk 2 gun new yorkta ucretsiz konaklama sağlıyorlar. Yani burdan aktarmalı new york sonra da karayolu ile bethany beach
![]()
Sen ne düşünüyosun peki ?
New York'tan Bethany Beach' e direkt otobüs var mı bilmiyorum.
Günlerdir araştırıyorum bende en yakın hava alanları bi Washington Ronald Region (DCA) var bide Philadelphia Internatıonal Airport(PHL) var. Buralardan Dover/DE 'a giden otobüsler var (Greyhound 'dan baktım)
Dover'dan da bethany beach yakındır diye tahmin ederekten taxi tutarım diye düşünüyorum.
Sıkıntı uçak biletleri fiyatlarında başlıyo. Dönüşüm New York'tan olsun istiyodum fakat gidiş dönüş farklı yerden olunca fiyatlar uçuyo.
İst-Was.DC 540£ civarı gidiş dönüş 2 aktarmalı. DC-Dover arası otobüsle 4:30dk ücret 35-40$ gibi.
İst-PHL 637£ yine buda 2 aktarmalı. PHL den Dover ise 2:30dk 20-25$ gibi.
Amerika'da da otobüsle yolculuk biraz sıkıntılı diyolar, tek gidiyorum ben ne yapıcam bilemiyorum açıkçası :/
Ben de Delaware'deyim bu yaz. Millville. : )
hayırlı olsun melih
Erkut ve ben de Bethany Beach'te olacagız bu yaz maps ten baktım aramız çok fazla değilmiş oradayken herhangi bi sıkıntı durumuna karşı fln irtibatta olalım derim ben.
Ne iş yapacaksın orada, konaklaman vs. nasıl biraz bilgi verebilir misin?
Teşekkür ederim. Evet çok uzak değiliz.2 sene önce aynı yere giden arkadaşımla beraber gidiyoruz. 2010 yazında çalıştığı iş yeri sahibiyle iletişime geçtik ve ikimizi de self-placement kabul edeceğini söyledi sağolsun konaklamayı da kendisi sağlıyor. Mutfakta yemek hazırlama görevinde çalışacağım. Açıkcası benim farklı düşüncelerim vardı adamla ilgili ama iş yeri sahibi çok anlayışlı ve halden anlayan birisiymiş onu öğrenmiş oldum. İş sözleşmelerinde birkaç pürüz çıktı ve cidden hiç problem etmedi hep yapıcı oldu ben kestirir atar diye bekliyordum.
Yani şimdilik bir sorun oluşacakmış gibi görünmüyor inşallah ama çok teşekkür ederim ne olacağı belli olmaz, tabi aynı şekilde sizde de bir sorun olursa çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. Zaten oraya gidince de vakit buldukça bu sitede yazmaya devam edeceğim.
![]()
merhaba melihmermer ile gidecek olan benim 2 sene önce oradaydım bu sene tekrar gidiyorum ve gidebileceğiniz güzel sahillerden birisidir eğlenceleri güzeldir![]()
merhaba muhittin ve melihne zaman gidiyorsunuz arkadaşlar ?
14 haziran öğlen NY deyiz. Tahminimce 15inde Bethany (DE)'de oluruz![]()
o duydugun kocaman bir yalanama gideceginiz yer fena degil 2-3 saatlik yolculukla gideceginiz buyuk sehirler de var. sadece burdakiler kadar olmazsiniz burda seyirci konumunda birsuru watci var nedense forumdaki muhabbetlere hic girmiyorlar ya da soracagini sorup bir daha yazmiyorlar...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ama bu çok büyük haksızlık ilk ben mi gidicem yani pf :/
bende 12 haziranda Newark a uçuyorum arkadaşlar orda Ocean City de bi iki gece fln konaklıycam nasipse 14 ünde de Beach te olucam 15 inde işim başlıyo çnkü.
Aklıma gelmişken muhittin işe başlamadan 1gün önce gitmem sorun olur mu acaba nasıl olcak orası yani daha mı erken gitsem? Bir de konaklamayı işveren ayarladı çalışacagım yere 4-5 dakikalık bi mesafede, gider gitmez yerleşebiliyo muyum acaba bi bilgin var mı?
Daha önceki wat yapanlardan bi kişinin yorumunu okumuştum, işbaşı yaptıgı gün yabancı sponsoru gelip onu kalacagı yere yerleştirmişti kafamda bu konuda soru işaretleri var açıkçası bide hiç dikkat etmemişim sözleşmeye yazarken 15 haziran cumaya geliyo
merhaba arkadaşlar
biz seneye bi arkadasımla Self Placementla gitmek istiyoruz.ama bakıyorum onlarda bile fiyatlar uçuyo.daha uygun bi şirket bilen varmı.
Arkadaslar merhaba,
bende ilk defa WAT programına katılıcam ve Bethany beach gidicem , sızce ıkıncı bır iş bulabılır mıyım yasama kosulları nasıl ,bilgı verırsenız sevınırım.
Tesekkurler
yer guzel , ikinci is imkani da olacaktir. Ancak haziran 10 dan sonra gidersen ikinci is imkanin azalir. Cunku diger watcilar mayis ayinda giderler genelde. Her turlu ikinci is imkanin olur. Bikmadan kapi kapi dukkanlara gidip sormalisin. Bu sekilde 1 gun arastirmayla mutlaka bulacagini dusunuyorum.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bu yazımı bethany beachte geçiren biri olarak çok güzel sahil bir yerine gidiyorsunuz arkadaşlar ama eğlence mekanı olarak pekte muhteşem bir yer değil 12 den sonra hayat durur oraya yakın oceana gitmeniz gerekir eğlenmek için alışveriş içinde rehobotha vergisiz olması muhteşem en büyük eğlenceniz alışveriş yapmak olucakikinci iş için baya gezmeniz gerekebilir ama mutlaka rehobotha da bakın. şimdiden iyi eğlenceler
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks