etrafta restaurant otel olan heryerde ikinc is bulabilirsiniz. Izole bir otele gitmeyin yeter. Seninki izole degil muhtemelen.
etrafta restaurant otel olan heryerde ikinc is bulabilirsiniz. Izole bir otele gitmeyin yeter. Seninki izole degil muhtemelen.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Merhaba arkadaslar,
Bu yaz 3.defa wildwooda gitmeyi planliyorum. Tanismak veya bilgi almak isteyen arkadaslar iletisime gecebilir. Seve seve butun sorularinizi cevaplayabilirim.
arkadaşlar bu sene ... .ile gidecek olanlar bana ulaşsın kendi aramızda ufak bir facebook whatsapp grubu kurduk, yardımlaşma baabında iyi olur..
Ben bu sene wat yapacağım fakat henüz işim belli değil. Sponsor interexchange. Utah,Colorado,Wyoming civarı bir yere gideceğim. Büyük ihtimal housekeeper olarak çalışacağım. Gidecek olan varsa ulaşabilir.
Arkadaşlar iyi akşamlar, sponsorum Spirit ve Skype görüşmesini geçtim. İş seçimi ne zaman yapabilirim Sponsoru Spirit olup seçim yapan varmı?
merhaba arkadaşlar biz 3 kuzen self programıyla gitmek istiyoruz iş ve barınma konusunu hallettik ama acenete bulmada sıkıntımız var bilen biri yardımcı olabilirmi acaba ..
Merhabalar 17 için cape cod da south yarmouth da Ocean Mist Hotel de çalışacağım.Gidenler varsa bekliyorum.Aynı bölgeden olursa.
5 Haziran - 20 Eylül arasında Crested Butte,COLORADO'da olacağım. Yakınlarda olacak varsa yeşillendirsin
o değilde geçen hafta sponsor (spirit) görüşmem vardı, haftaya ertelendi. bir de kaydolduğum şirketten bir kaç kişiye ulaşmıştım , içlerinden yarısı elenmiş. (sorulara vs cevap verebildiklerini de iddia ediyorlar üstelik) haftaya ertelenmesi umarım trumptan dolayı falan değildir. :/
genel bir sorun olsa , trump vs gibi diger sponsorlarda da sorun olur. Kimsede sorun yok simdilik.
Bana 'Eğer daha önce Iran,Irak,Suriye, Libya, Sudan veya Somalide bulunduysanız danışmanınızla iletişime geçin' mesajı geldi sadece
trump olayının bizi çok etkileyeceğini düşünmüyorum
Trump' ın watı çokta etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü amerikanın yazın sezonluk işçiye ihtiyacı var ve bu amerikan gençleriyle çözülcek bişi değil. ama düzenleme yapabilirler ileriki yıllar için mesela 4. sınıfların katılımını iptal edebilmesi gibi falan filan. oda sadece olası göçü önleme maksatlı şeyler
Bizim şirket amerika konsolosluğunun şu anlik randevu vermediğini söylüyor.Böyle durum yaşayan var mı acaba ?
Merhaba arkadaşlar, Adım sinan bu yaz Virginia Guardian Aquatics te lifeguard olarak işe başlıcam. Var mı başka Virginia ya gelecek olanlar? en azında oralarda yardımlaşırız.
Arkadaşlar merhaba, bu sene en doğu'ya, Maine'e gidiyorum. Eylül'ün 25 i gibi ayrılacağım. Benim gibi doğuda olan varsa ve batı turu yapmak isteyen arkadaş varsa lütfen bana buradan ulaşsın 10 günlük batı turu yapmayı düşünüyorum ve tek gideceğim için yanıma birini arıyorum.
muhtemelen temmuz agustos gibi yazarsan daha iyi olur cunku cogu watcinin travel plani temmuz ortasindan sonra belli olur. Agustos ve eylul basinda daha kolay kisi bulabilirsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks