2 insan varsa , sosyallesme mumkundurKimi kisiler der ki , izle otellerde , sakin bolgelerde arkadaslik , insan iliskisi daha cok olmaktadir. Cunku yapacak birsey yok dolayisiyla insanlar birbirleriyle zaman gecirip sosyallesmektedir. Kimi insanlar da der ki eglence parki gibi hem calisirken insanlarla yogun sekilde gorusecegin , hem de kalabalik wat ogrenci grubunun oldugu buyuk isletmelerde daha kolay sosyallesme olmaktadir.
![]()
Yine sana kalmis sosyallesmek dicem , cok inanmayacaksin. Sana iki ornek vereyim. Ben ingilizce gelistirme derdi olmadan gittim. Eglence parkinda calistim , etrafimda bir dunya insan vardi. Kucuk de olsa sehirde yasiyorduk . 150 civari watci vardi. Ancak biz Turkler icinde sosyallestik ve zamanimizin cogunu Turklerle gecirdik. Dolayisiyla ingilizcemde oyle cok bir gelisme olmadi.
Ikinci olarak da bir arkadasim Wyoming de sehirden uzak bir otelde calisti. Housekeeper gibi en az iletisimin oldugu pozisyonlardan birinde calisti. Ancak yabanci bir kizarkadasi oldu , ordaki yabancilarla surekli arkadaslik etti ve yaz sonunda ingilizce konusma ve anlamasini ciddi sekilde gelistirmisti.
Bookmarks