Varsa birlikte gidelim
Selam bende 18 i sabah 6 da uçacağım iletişime geçsek güzel olur
Bayram Güzel Nickli Üyeden Alıntı Selam bende 18 i sabah 6 da uçacağım iletişime geçsek güzel olur Benim ucak 18 00 da inicek sanirim geceyi orda gecirmem gerekicek cunku her yer kapali olur o saatte gitsem bile
rikota Nickli Üyeden Alıntı Benim ucak 18 00 da inicek sanirim geceyi orda gecirmem gerekicek cunku her yer kapali olur o saatte gitsem bile merhaba 18 haziranda saat 14.20 de thy ile chicagoya gidecegim bende 1 gün kalmayı düşünüyorum chicagoda beraber hareket edebiliriz
muharrem38 Nickli Üyeden Alıntı merhaba 18 haziranda saat 14.20 de thy ile chicagoya gidecegim bende 1 gün kalmayı düşünüyorum chicagoda beraber hareket edebiliriz Hocam biz 6 kişiyiz shuttle ayarladık direk gidicez yer yok ama galiba yine sorarım istersen
rikota Nickli Üyeden Alıntı Hocam biz 6 kişiyiz shuttle ayarladık direk gidicez yer yok ama galiba yine sorarım istersen Bizde 3 kişiyiz şimdilik nasıl ayarlarınız shuttleı fiyatı nedir bilgi verirsen sevinirim
muharrem38 Nickli Üyeden Alıntı Bizde 3 kişiyiz şimdilik nasıl ayarlarınız shuttleı fiyatı nedir bilgi verirsen sevinirim Shuttle 60 dolar ama yer yokmuş. Bizim bir arkadaşın arkadasından almışlar numarayı öyle ayarladılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks