beni alırsın artık![]()
beni alırsın artık![]()
FENER BAHÇE
yarın ucacaklar klm nin check in işlemleri geceleyin açıldıydı erken check in yapın yerinizi kendiniz belirleyin
FORZA ES-ES
Eminim north conway de 20 e yakın Türüz ama niye bir türlü bir araya gelemiyoruz :S
FENER BAHÇE
ee millet durumlar nasilsir north conway yazin bakalim bu arada benden ogut seneye bartlett inn e gelmeyi dusunen varsa ASLA AMA ASLA GELMESIN neden derseniz hea ben dir dir cekerim bana binbir laf etsinler okey diyenler varsa gelebilir miriam habert denen kisilik bizim patronice olur kendisi tm bir burnu kalkik kendisi newyorkuymus newyorklularin burnu havadami olur bilmiyorumda kendisi tm ole bi kisilik calistirirken calistiriyor cek yazaken eli titriyor kadinin saat 2 52 3 yziyoruz paychecke kadin yok olmaz hep bendenmi gidicek 2 45 yazin diyor ben diyorum ozaman tmm 2 50 yazaim ben hesapla diyorum yok ben 5 10 dk hesaplayamam diyor tm bi nalet olasi kadin kesinlikle buraya GELMEYINIZ AMA north conway mukemmle bir yer merkezde olsaydim daha ii sartlarda olacagima inaniyorum fakat merkezdede kalcak yer sikintisi var isde ...
FORZA ES-ES
@skyline haberım var barlett sıkıntılı biraz. ben sana ne soracam ya otobüsler nerden kalkıyor burdan bilet nerden alacam bir ara birlikte ayarlayalımda boston'a ya da portland a gidelim en kısa zamanda diyosanız Portland daha yakın Boston sonrada gidebiliriz. schedule ları birleştirelimde ortak bir gün bulalaım. 2. işte çalışanlar var ona göre bişeyler yapalım senle. hotmailden mesaj atmıştım zaten pizza huttyım![]()
FENER BAHÇE
Crew personeli burger King. İşin ayrıntıları bunlar Position Offered : Crew Person
Job Start Dates : 6/1/2013 - 6/30/2013
Job End Dates : 9/7/2013 - 9/30/2013
Minimum Work Period : 3 months
English Language Level : (4) Intermediate
Qualification : Applicant must be customer service oriented and enjoy working with others (team work environment). Applicant must maintain a clean and neat appearance and must have a friendly attitude.
Position Description: Responsibilities include kitchen, customer service, and general cleaning. You will be assigned to these tasks on a rotating basis dependent on where management needs you.
Hause provided No ve saatlik 8 dolar , haftalık minimum 35 saat ve overtime var. Sizce bu iş nasıl arkadaslar ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
40 saat alırsın merak etme bende oraya gidiyorum
Selam Arkadaslar, ben ve bir kac arkadasim daha North Conway'e gidecegiz bu yaz. Ancak rental housingler o kadar pahali ki uc kisi birlessek paramiz imkansiz yetmez. Sizler daha once gittigini icin yardimci olabilirmisiniz? Daha once nerde kalmistiniz, yada bana link yollayabilirmisiniz? Yardimci olursaniz cok seviniriz.![]()
Bu sene North Conway'e giden yok herhalde turkishwat ailesinden![]()
Travel Management & Tourism Guidance of Gazi University
Arkadailar merhaba bu yaz north convay bluee muffin restorantına gitmeyi düşünüyorum bir bilgisi olan varsa sevinirim ayrıca north convayın eğlencesi ve fitness yapacak salon vs. var mıdır bilgi almak isterim bilen biri varsa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks