.................................................. ................................
.................................................. ................................
Konu metilfenidat tarafından (31-12-2009 Saat 05:16 PM ) değiştirilmiştir.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bundan sonra green card verseler bile vallahi kalmam o derece tiksindim bu ulkeden...
hayırlısı olur ınsallah ya.kolaylık wersın allah
Peki.
amin inşaallah.Allah hepimize yardımcı olsun
Artık hep korkarak bakacam buraya ılk defa bu kadarı denk geldı
hayırlısı olur ınsallah.ama ben derımkı hanı bos durma cık dolas bısılere bak ara sorustur felan.cunku dert yanmakla olmuyor.ıyı bılırsın oraları bızden...daha deneyımlısın yanı...bak sorustur derım.o cemaate gıt eleman arayan felan varmı sor derım ben.yada amerıkalı muslumanların oldugu bı yer bılıyorsan nette felan bak..
Peki.
cemaate gittim adamlar yardım etmedi dedim okumadınmı oraları
okudum hepsınıde bırde amerıkalı muslumanlarla felan konussan dıyom belkı yardımcı olurlar
Peki.
ıslamıc centera gittğiğmide yazmıştım ben hepsini yaptım.kimse gerçek bir yardımı yapmıyor....
dextro son sozun dendigi noktadasin anlasilan..dedgin gb sana greencard verseler uzerine para verseler heralde bu tiksnti senden gecmez ..
S-pectacular
ön yargılı bir yazı
evet bende bir anlik ofke ile katildim.aslinda wat cok iyi bir program.
sosyalist görüşte olupta sol'u neden hiç sevmediğimin göstergesi.Öte yandan, WAT ile bulunan işler, ABD'de hiçbir beyaz Amerikalının tenezzül etmeyeceği, çoğunlukla yasadışı göçmenlere yaptırılan işler oluyor. Dolayısıyla, dil becerisini geliştirmek için birkaç bin dolar verip ABD'ye giden üniversite mezunu bir genç; kendisini bir balıkhanede, hemen hiçbiri İngilizce konuşmayan Latin Amerikalı veya uzak doğulu kaçak işçinin arasında balık temizlerken bulabiliyor.
Tabii bir de zaten çalışma niyetiyle gitmeyenler var. Onlar genelde rahat oluyor. Aileleri habire Western Union tarzı para transfer yollarıyla para gönderiyor, böylece güzel bir otelde kalıp tatil yapıyorlar. Akıllarına gelirse de birlikte geldikleri arkadaşlarının çalıştığı hamburgerciye uğrayıp bir hamburger sipariş edip hal hatır soruyorlar. Döndükten sonra "hayatımın deneyimi, çok güzel lisan pratiği yaptım" gibi hikayeler anlatanlar da genelde bu gruptan insanlar oluyor.
arkadaş böyle haber mi olur böyle kin mi?
w.union'dan durmadan para gönderilen öğrenciler hey allahım hiç güleceğim yoktu.
bu kadar bilip bilmeden konuşulur.bu kadar yaftalanır.
programın gerçekten eleştirilebilecek yönleri var.gerçekten kapitalist düzenin çarkı konumunda.
ama böyle bir yazı da olmaz olsun arkadaş.
nasıl bir nefret kindir böyle çocukcana yazı mı yazılır ?
Kölelik yaşayan öğrenciler genellikle ücreti az diye veya çok ingilizce istiyor diye 1. veya 2. şirketi tercih etmek yerine 12. veya 13. şirketi tercih edip hiç bir yardım ve iş alamayanlar ve ya gideceği yeri işi doğru düzgün araştırmayanlar ve ya bu programı kültür değişimi yer görmek ve kendi ayaklarının üstünde durmak değilde dolar tl den yüksek olduğu için bir büyük bir para ile gelir kapısı olarak görenlerdir.
WAT KESİNLİKLE AMERİKAN KÖLELİĞİ PROGRAMI DEĞİLDİR TAM TERSİNE AMERİKAYA GİTMEK İSTEYEN VE AİLESİNİN MADDİ DURUMU 4 AY ORADA KALACAK KADAR YETMEYENLER İÇİN HEM BİR İNGİLİZCE GELİŞİM HEMDE KENDİ PARANLA GEZMEK İÇİN BİR PROGRAMDIR.
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Haber sol wat yapmayan öğrencilerin yazın Türkiye'de büyük şirketlerde CEO olarak çalıştığını düşünüyor galiba^^
Kölelik mi ?
Alaska'da gecirdiğim 5 sene belki de hayatımın en güzel günleriydi..
better late than never
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks