arkadaşlar merhaba, ben de bu sabah vize görüşmemi yaptım ve görüşmem çok güzel geçti ve inanılmaz derecede kısa sürdü. gitmeden önce herkes gibi ben de çok heyecanlıydım hatta neler sorabilir diye biraz araştırma yaptıktan sonra kendime 15 soru hazırladım ve bunlara ayrıntılarıyla cevap hazırladım lakin görüşmemde hazırladığım ayrıntılı sorulardan hiçbiri gelmedi. görüşmem şöyleydi:
merhaba, nasılsın?
nereye gidiyorsun?
daha önce çalıştın mı?
ne okuyorsun?
vizen onaylanmıştır iyi tatiller
bölümümün açıklamasını bile istemedi benden.bu kadar kısa sürmesine inanamamıştım. sanırım burda önemli unsurlardan biri de güleryüzlü olmanız ve kendinize güveninizin olması. siz ne kadar panikler heyecanlanırsanız onlar daha fazla soru sorarak üstünüze gelir. elinizden geldiği kadarıyla sakin olmaya çalışın. ek olarak söyliyim ingilizcem süper filan değil not ortalamam 2,41 ve alttan kalan derslerim de var ben o görüşmeye bi artıyla değil daha çok eksiyle gittim ama dediğim gibi önemli olan orada onlarda bıraktığınız izlenim. görüşmeye gidecek olan herkese şimdiden başarılar, hiç heyecan yapmanıza gerek yok![]()
Bookmarks