arkadaşlar daha önce friday harbor'a gitmiş olan var mı,ya da yer hakkında bilgisi olan var mı? hiç bir yerde bilgi bulamıyorum.
arkadaşlar daha önce friday harbor'a gitmiş olan var mı,ya da yer hakkında bilgisi olan var mı? hiç bir yerde bilgi bulamıyorum.
o bolgelere cok watci gitmez. Oldukca sakin , Kanada sinirinda bir yer. Ben cok severm o bolgeleri ama herkes benimle ayni goruste olmayabilir muhtemelen. Sakin , yemyesil bir ada. O bolge komple boyle zaten. Senenin yarisi yagmurlu gecerBaska soyleyebilecegim birsey yok sanirm.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
yasamin ucuzlugu konusunu ben anlayamiyorum acikcasi. Bunu zaten size gosteren durum kiralardir. Turkiye de unlu bir supermarketin fiyatlari Istanbul da farkli ,Bayburt da farkli degildir. Orada da benzer durum. Kiran ucuzsa sizin icin temel olarak yasam da ucuzdur.
Amerika nin her noktasina watci gitmesi icin her yaz 1 milyon watci gitmeli. Bunu beklemeyin. Yeme icme fiyatlari amerikanin geri kalaninda ne kadarsa oradada benzer olacaktir. Supermarket fiyatlari neredeyse ayni olur heryerde.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks