hayırli olsun bende osmangazideyim
kim ne kadar yollamıs bu sene yeni yeni yerler duydum ama yazı bulamadım giden oldu mu diye de soramıyorum malum sirket adı vermek yasak
Bende İstanbul'danim gençler büyük ihtimal Virginia Beach'e gideceğim![]()
Ben de İstanbul'dan kayıt oldum. Hayırlısı bakalım.
Merhaba arkadaşlar, bir şirketle konuşuyorum ve ön kayıt için benden 300 dolar para istediler bu normal bir fiyat mı çünkü başka bir arkadaşın yazısını okudum 250 TL fiyat istemişler. O yüzden ilginç geldi.
Sizde ön kayıt için ödediğiniz fiyatları yazar mısınız? Karşılaştırırız.
250 tl isteyen sadece bir sirket var ki sanirim bu sene kayit almiyorlar.Diger sirketlerin buyuk cogunlugu 300 dolar on kayit ucreti alirlar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
gittiginde change of status yani vize statunu degistiryorsun. Bunun icin bazi evrak isleri yapiyorsun. Oncelikle bir dil okuluna kaydolup , sonra o evrak islerini yapiyorsun. Ancak change of status u yaptiktan sonra Turkiye ye green card alana kadar gelmemenizi oneririm. Cunku change of status yaparken alacaginiz yeni vize pasaportunuza yapistirilan resmi bir vize degil , sizin amerikada yasal kalip okuyabildiginizi gosteren bir kagit olacak. Ulke giris cikislarinda ise sadece pasaport ustundeki vizeler onemli oldugu icin , Amerika dan ciktiginiz anda donmek istediginizde yeniden vizeye basvurmaniz gerekecektir. Bu basvurunuzda da size 3 aylik j1 vize verildigi ve sizin onu orada degistirip uzun kaldiginiz onunuze cikartilacaktir. Bunun icin cok gecerli bir neden sunamazsaniz yendien vize almaniz cok cok zor. Bu durumda kalan malesef birkac arkadasim mevcut. Oradaki universitelerini birakmak zorunda kaldilar bu yuzden. Kisacasi herseyi yasal yoluyla yapmaniz onerimdir. Orada okulu ayarlayin , Turkiye ye donun ve yeniden ogrenci vizesine basvurun. Turkiyeden pasaportunuza yapistirilan vizeyle tekrar gidin. Size bir ucak parasina patlar bu durum ancak herseyi yasal olarak yaptiginizdan , giris cikislariniz da cok rahat olacaktir.
Konu ozgursum tarafından (12-12-2015 Saat 12:47 AM ) değiştirilmiştir.
bu konuda bilgi almak istiyorum. benim düşüncemde olan bir konuydu ama ajans "zor" dedi. yapılabilir mi gerçekten?
hangi konuda bilgi almak istiyorsun?
Ben de Bursa'dan kaydımı yaptırdım,herkes için hayırlısı olsun![]()
2016 için kayıt oldum bende umarım herkesin gönlünce olur
Ben bu yıl Wisconsin Dellsde Noahs Ark Waterpark a başvurdum, şubatta iş görüşmem var![]()
Bizde Icep World e kayit olduk isler gelmedi henüz... 2014 te Noah's Ark ta calıştık, detaylı sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Uzun bir süre sonra forum aklıma geldi bir bakayım dedim.Yöneticilikten atılmışım, sürpriz olmadıBu forumun üzerimde çok emeği oldu çok yardım alıp mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım.
Şimdi yeni konu açıp -hey eskiler neredesiniz- gibisinden bir mesaj atmak istemiyorum keza muhtemelen eskilerden ozgursum ve amadeus dışında pek uğrayan kalmamış![]()
2016 yılında Wata gideceklere tavsiyem beklentileri en aşağıya çekip orada bulunduğunuz süre boyunca atılgan olmanız.Watta yapılan işleri bazı alarak bu programa ameliliktir diyen insanlara inanmayın,yapılan iş ne kadar basit olursa olsun gördüğünüz saygı bunu fazlasıyla karşılıyor, Onlar kendi zayıf insan ilişkilerinden ötürü bunu söylüyorlardır muhtemelen çünkü.2010 yılında ilk WATA gittiğimde -otobüs nerede- diyemediğimi, 2 ay boyunca otopark süpürüp, elle çimen yoltup, kanal dahi açtığımı şimdi çevremde olan insanlara inandıramıyorum.Şayet kişiliğiniz buna elverişli ise Wat size hem kültürel hem kişisel hem eğitimsel bir çok katkı sağlayacaktır.Beni bugün olduğum yere ilk wata gitme kararım getirdi çünkü.Bulunduğun nokta neresi derseniz Boeing 737-800
Eski dostlarıma selam olsun.Yeni watçılara ise iyi Watlar diliyorum, alın çantanızı ve özgürlüğünüze uçun![]()
Ocean City, NJ gidecek var mı?
Ben Wilderness resort ıcın basvuruda bulundum gorusme ıcın randevu beklıyorum arkadasım ıngıızcesı yeterlı olmadıgı ıcın tek kaldım sırketın konaklama yerınde kalmak ıstıyorum dedım sızce ne yapmalıyım kendım daha uygun bır yer bulabılır mıyım ? Şimdiden tesekkurler...
Konu ismail64 tarafından (12-02-2016 Saat 01:13 AM ) değiştirilmiştir.
DC'ye gidecek olan var mı bu yaz?
Arkadaşlar şirketim İstanbul'da ama Eskişehir'de okuyorum. Haziranda gidiyorum kısmetse. Eskişehir'de okuyan varsa iletişime geçebiliriz.
Arkadaşlar wisconsin de rowleys bay resorta giden varmı ? yada buralar hakkında bilgisi olan varmı ? ikinci iş bulabilirmiyim burada ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
birisi allah askına beni arayabilirmi veya faceden konusalım yada emailden aklımda birsürü soru var lutfen abilerim ablalarım zamanım azalıyor
Forum sorularina cevap bulabilmen icin var , burada aklindaki sorularini arastirabilirsin. Eger mevcut konu ve mesajlarda cevap bulamiyorsan ilgili konu basligina sorularini yazarsin. Bilgili kisiler de bu konulara cevap yazar.
18 Haziranda İstanbul'dan New York'a uçacak olan var mı ?
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks