Alıntı V.polat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beyler arastırdım baya en uygunu bu . bunu gittim danışmana gösterdim bana "Schengen Vize si gerekir dedi transit vize yani bende tamam dedim .

bak sana bi bilet atıcam dedi bu gerektirmiyor felan dedi kapattı .bileti açtım baktım saati saatiine günü gününe benim biletin aynısı sadece 50 dolar fark ile tabiki bilmiyorum bunu bilerek mi yapıyor yoksa 1 tarih degiştirme hakkı ve vize iyade opsiyonu 50 dolar arttırıyo canım diyerek fiyatı mı artırıyor anlamadım 50 dolar bu 2 opsiyon için fazla degil gibi ama bunu açıkca soylememesi sinir etti beni gidip kendim ozel alasım geldi işin içine girince bu şirketlerin (en iyilerin bile) iyi sömürdüklerini anlayabiliyorum

frankfurt aktarmalı oldugu için almanyanın transit vize gerekmeyen durumları aşagıdaki gibiymiş ;
Transit Vize İstenmeyen Durumlar:

Hususi veya Diplomatik Pasaportu olan yolculardan;
• Schengen vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait oturma izniniz olması durumunda,
• Andorra, Kanada, Japonya, Monaco, San Marino veya ABD için oturma izniniz
olması ve bu oturma izni bu ülkelere problemsiz bir şekilde geri dönmenizi garanti
ediyorsa,
• ]AB /AET ülkesine, ABD, Japonya veya Kanada`ya gidiyorsanız ve gideceğiniz ülkeye ait
geçerli bir oturma izniniz veya vizeniz varsa veya bu ülkelerden birinde yasal
olarak oturumunuz varken Türkiye`ye dönüş yapıyorsanız,

• AB vatandaşının serbest dolaşım hakkına sahip bir akrabasıysanız

Transit vize almak zorunda kalmazsınız.

sizce ne yapmalıyım boş ver deyip alayımmı yoksa inadına tek mi alayım ?
Daha once farankfurt tan aktarmali ucmus biri oalrak transit vize istenmedigini soylemeliyim. Ikinci olarak da sirketin her turlu ustune komisyon koyar , kendiniz bulun wat firmalarina guvenmeyin. Arastrin emin olun ki daha ucuz bilet bulacaksiniz.