Work and Travel
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: winsconsin dells nasıl bir yerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı xokaanxo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dells e 4 ncu gıdısım arkadaslar
    mt olypusdaysan ıkıncı ıse ıhtıyacaın yokıstedıgın kdar calısıosun haftada nerdeyse cunku buyuk bı yer overtıme sız tabı ama yazlık gelerın 5 ıle 6 bın dolar olur yogı bearsda ortam guzeldı ama cok kasıolar surekllı havuzları ızlıycen fln gıdıcekler arkadaslara basarılar smdıden
    Bende wisconsin dells mt olympus a gitmeyi planliyorum az vaktim kaldi cokta yorum okudum forumda ama kalacak yer hakkinda bilgi verebilirmisiniz acaba, iyimidir ulasim nasildir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Buyuk bir adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende wisconsin dells mt olympus a gitmeyi planliyorum az vaktim kaldi cokta yorum okudum forumda ama kalacak yer hakkinda bilgi verebilirmisiniz acaba, iyimidir ulasim nasildir
    Bu sene kısmetse bende Mt.olympus'a gidicem vizeyi alabilirsek.Geçen sene giden arkadaşım Cabin'in daha iyi olduğunu söylüyor.2 alternatif var.Haiwata veya cabin

Haiwata yasakları olan bir yer fazla birşey yapmıcam dersen burası sessiz sakin güzel bir yermiş.

Cabin ise daha yasakları olmayan bir yermiş.Partilerin felan olduğu sesli bir yer.Kararı senin vermen lazım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks