Merhaba arkadaşlar eğer ben vize mi j1 den f1 e çevirmek istesem 2 yıl kuralı engel olur mu? Waive etmem gerekiyormu?
Merhaba arkadaşlar eğer ben vize mi j1 den f1 e çevirmek istesem 2 yıl kuralı engel olur mu? Waive etmem gerekiyormu?
gerek yok.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Yabancı sitelerde araştırdım da biraz. Bunlar
"J-1 can change the status to F-1 if the 2 yr residency requirement is waived. " yazmış bu duruma ne dersiniz?
Arkadaşlar bu konuda daha fazla bilgisi olan var mi acaba?
Gerek yok, F vizesi gocmen olmayan vize.
Peki.
merhaba tam olarak anlatir misiniz ne yaptiniz ve ne yapmam lazim ben de sanirim j1 dan ogrenci vizesine gecip bi sure daha kalacagim.tesekkurler
Dil okuluna bavurup sevisini ve i20 nin alip change of status basvurusu yapmaniz lazim.
j1 dan f1 a çevirmeyin. Out of status kalabilirsiniz. Gelin tekrardan vize alın. durduk yere gelececk yakmaya gerek yok. Ben deniyecektim. yapmadım. iyiki de yapmamışım. reddedilme ihtimalin var. orda reddedilirsen burdan bi daha vize alamazsın. burda reddedilirsen en azından şansın var tekrardan
aynı şeklide ben de herşeyin konsolosluğun önerdiği gibi yapılmasını tavsiye ediyorum. Herşeyin kuralına uygun ,doğru yöntemi varken başka şeylerle uğraşmaya gerek yok.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben de suan 2 yil kuralimi kaldirmak icin basvuru yapacagim her sekilde onumden kalksin gitsin istiyorum. belki vizemi f1 a cevirmeyi dusunuyorum son 2 ay kala daha once yapanlar var mi tam prosedur nedir ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks