Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş seçimi yardım !!!

Hayalperest Watçı martymcflyjr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Standart İş seçimi yardım !!!

Arkadaşlar ben şirketle anlaştım ve önümde 5tane iş koydu ama hala seçimimi yapamadım.işleri şöyle sıralayayım ;
    1. İş = Gatlinburg , TN eğlence parkında kasiyer , satıcı vs olacakmışım.saatlik 8 $ , 32-40saat , konaklama 80 $ , overtime şansım varmış
    2. İş = Hampton , NH Ice cream seller (ama patron erkekleri mutfağa alacakmış o yüzden tip konusunda emin değilim teklifte tip var yazıyor.) saatlik 7,5 $ + tip , 40 saat , konaklama 100 , overtime yok.
    3. İş = Panama city beach , FL bahçıvanlık,saatlik 8 $ , 32-48saat , konaklama 75 $ , overtime evet.
    4. İş = Two harbors , MN housekeeping.saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama 81 $ , overtime olabilir.
    5. İş = Lutsen , MN housekeeping. saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama için 300 yazıp ? konulmuş anlamadım , overtime olabilir.

sizce hangisini seçmeliyim ? Neden ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı martymcflyjr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben şirketle anlaştım ve önümde 5tane iş koydu ama hala seçimimi yapamadım.işleri şöyle sıralayayım ;
    1. İş = Gatlinburg , TN eğlence parkında kasiyer , satıcı vs olacakmışım.saatlik 8 $ , 32-40saat , konaklama 80 $ , overtime şansım varmış
    2. İş = Hampton , NH Ice cream seller (ama patron erkekleri mutfağa alacakmış o yüzden tip konusunda emin değilim teklifte tip var yazıyor.) saatlik 7,5 $ + tip , 40 saat , konaklama 100 , overtime yok.
    3. İş = Panama city beach , FL bahçıvanlık,saatlik 8 $ , 32-48saat , konaklama 75 $ , overtime evet.
    4. İş = Two harbors , MN housekeeping.saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama 81 $ , overtime olabilir.
    5. İş = Lutsen , MN housekeeping. saatlik 9 $ , 32-40 saat , konaklama için 300 yazıp ? konulmuş anlamadım , overtime olabilir.

sizce hangisini seçmeliyim ? Neden ?
    Hocam sadece şunu hatırlatayım. her yerde aynı olmayabilir tabii ama Overtime yararlı birşey değil hatta zararlıdır. Çünkü 40 saat sonrası overtime ise sizi çalıştırmak yerine başka birini çalıştırmak isteyeceklerdir 40 saatiniz dolunca. Gerekirse yeni işçi bile alabilirler.

Tecrübe Puanı
    0

peki teşekkürler.siz nereye gitmiştiniz geçen yaz ? ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? mümkünse tipli bir iş ve ikinci iş imkanı olan

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Sanırım Ciee fuarının işleri bunlar. diğer işlere bakabilirsin , kings dominion ya da valleyfair de mevcut yükset saat çalıştırılan. Kontenjan var mı bilmem tabi.

Tecrübe Puanı
    0

bir iş daha geldi bunun yanında ;
    dennis port , MA , saatlik 10 $ , konaklama 95 $ . boat rental

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Fena iş değil ama kolay iş değil haberin olsun, güneş altında çalışman gerekebilir ayrıca. Onun dışında maddi olarak güzel

Tecrübe Puanı
    0

selamlar.bot işinin mülakatına girdim ama olumsuz geçti danışmanım yeni bir iş önerdi.
    Buford , GA da.lanier islands resort 'ta lifeguardlık saati 8 $ , konaklama 80 $ , işe gidiş geliş servis 75 $ aylık.şirketin dediğine göre eskiden de oraya giden öğrenciler varmış.işveren ikinci iş imkanı sağlayabilir dedi ama iş başlangıç tarihi en geç 15 haziran olduğu için işler neredeyse dolar diye diye düşünüyorum.bir de lifeguardlık ikinci iş için sıkıntı diye okudum forumdan.ner dersiniz arkadaşlar?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ikinci işi işveren ayarlamaya yardım ediyorsa bulunur. Lifeguardlık ikinci iş için sorun değil. Eğer çalışma saati 40 dan yüksekse çok iyi olur

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart İs secimi

İyi gunler acill yardim lazim branson missiori de hiltons of branson da 10 dolar arti tip bir is var konaklama karsilanmiyor 350 dolar aylik olan 1 odada 2 kisilik apartlar oneriyor depozito 450 dolar iadesiz housekeeper olucam .hersey guzelde sorun su ki bransonu hic begenmedim arastirdigim kadariyla hic eglenceli bir yer degilmis amerikanin diger yerlerini kiyasla kotu heralde tornado vurdugundan olabilir branson la ilgili birseyler bilen varsa aydinlatabilirlermi tesekkur ederim

Tecrübe Puanı
    0

ikinci işi işveren ayarlamaya yardım ediyorsa bulunur. Lifeguardlık ikinci iş için sorun değil. Eğer çalışma saati 40 dan yüksekse çok iyi olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar merhabalar, bu sene ilk defa wat programına katılacağım, ohio kelly island'da dondurma işi önerdiler, bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim, iyi forumlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)