Intermediate ile geçmişim. Geçmeyi beklemiyordum. İnanın 2cümle söyleyen herkesi kanul ediyorlar. İçiniz rahat olsun. Soruyu anlamasanız bile bişeyler geveleyin
Ben biraz önce girdim bu hafta giricek arkadaşlara faydalı olsun.
Eğer bi hayvan olabilseydiniz ne olurdunuz neden?
Kültürünüzle ilgili basmakalıp şeyler neler? Tarzıydı bu soru.
Evcil hayvanın var mı?
Bu programla ilgili kafanızdaki amaçlar?
What is most important good product or friendly fast service
Evcil haycan sorusu falan daha once duymamistim degisik ama tesekkurler paylasimin icin
benim sorular zor değildi ama gereksiz saçma sorulardı ama advanced olarak geçmişim.çalışmanıza gerek yok ama konuşmaya calısın saçmalasanız bile
Everybody sit down,i'm gonna be here for a while!
Yokmu hic giren bi bilgilendirsin yardimci olsun![]()
Arkadaşlar merhaba bir soru sormak istiyorum
9 Kasım tarihinde CIEE video mülakatımı tamamladım ancak şuana kadar olumlu ya da olumsuz bir mail almadım. Danışmanımı aradığımda bana böyle bir mail gelmeyeceğini mülakat sonucunda çıkan seviye yi sadece kendisinin görebileceğini söyledi. Bunun sonucunda seviyem upper intermediate olarak belirlenmiş. Siz böyle bir mail aldınız mı yoksa sizlerde seviyenizi danışmanınızdan mı öğrendiniz ?
bende biraz önce girdim bu mülakata iyi geçtiğini dusunuyorum ama sonrasında izlediğimde sesim biraz boğuk gitmiş , yardımcı olmak adına sorular :
Why do you want to participate in WAT?
What is most important thing you learned in school?
what is most important a- good product or friendly , fast service?
how would you explin Turkish culture to someone who has never?
bi soru daha vardı americada geçirmek istediğin bi gununu anlat gibi bişey
bir sey sorucam bu mülakatı izledim şimdi ses biraz cızırtılı ve karanlık çıkmısım ama anlaşılıyo dediklerim bi sorun yaratırmı bu?
Arkadaşlar dün girdim sorular gayet kolaydı.İngilizcem zaten iyi daha önce amerikada bulundum ama bu sefer kız arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum.Kendisi bugün girdi sınava bana çıkan soruların aynısı çıktı ama kahretsinki ben öyle olacağını düşünmedim.Çok iyi geçmedi sadece bi kaç gramer hatası var ve 1.soruda bağlantı sebebiyle cevabı kaydedilmemiş yani sadece boş görüntüsü bulunuyor ama diğer sorulara en azından konuşmuş.Sizce geçebilir mi ?
İkinciye giren arkadaslar gectiniz mi??
Hocam bu sorunun cevabını bende merak ettim kız arkadaşınla ingilizce seviyemiz sanki aynı gibi cümle kurarken bazen grammer hatası yapabiliyorum ama basit kolay kelimelerle kendimi anlatırım yani, sonuç belli olduğunda banada buradan bildirirsen çok memnun olurum inşallah kız arkadaşında geçer![]()
Gençler bu 1 dakikalik dusunme kismini biz goremiyoruz ama onlar gorebiliyormuymus eger danismanina falan soran olduysa yazarsaniz sevinirim..
Arkadaşlar merhaba bu hafta mülakata girenler soruları paylaşırsa çok sevinirim . Anladığım kadarıyla sorular haftalara göre benzerlik taşıyor bende önümüzdeki salı günü ya da pazartesi girmeyi düşünüyorum.şimdiden sağolun
Sağolun arkadaslar kaydetmiyormus evet gecen sene mulakata giren bi arkadasim da soyledi. Bana sacma geldigi icin kaydetmemesi emin olmak istedim. Bir de bana en sevdigim sarkiyi ve neden sevdigimi sordular. Bu hafta da gelir belki mulakata girecek olanlara.
Konu Gkvl tarafından (26-11-2015 Saat 02:48 PM ) değiştirilmiştir.
-how do you want to improve yourself this summer in the US?
-what is the best part of your experience of going to university?
-if you could relive yesterday, is there anything you would change or do differently?
-what is your name and what does it mean to you and/or others?
-what kind of personality do you work best with and why?
-if you could speak another language in addition to turkish and english, which language would you like to learn and why?
-tell me about a time when you made a bad decision
-when completing a task do you think it is more important to complete it well or to finish it quickly?
Bu haftanin sorulari bunlarmis.
Konu Gkvl tarafından (29-11-2015 Saat 04:49 PM ) değiştirilmiştir.
bu haftanın sorusu varmı hiç. paylaşılan her soruyo bıseyler soyleyebılırım. Geçerim gibi geliyor. Ama yüzde yuz emınde olmamak lazım![]()
Katılıp geçemeyen arkadaşlar, bence stres yapmayın. Grammer diye beynınızın etınıde yemeyın. Aklınıza ne gelıyorsa arka arkaya sıralayın işte.
Özneyi başa Modalı arkasına onun arkasınada fiili yapıştırın. tamam![]()
1) What is the main reason you want to go to the US on this program ?
2) Describe a typical food from your country. Have you ever made it ?
3) What is one thing that you will not miss while you're away from Turkey ?
4) What have you seen in American movies or TV shows that you think will be different once you arrive in the US ?
5) What is most important - a good product or friendly, fast sevice ?
Bunlar geçen hafta mülakata giren arkadaşımın soruları 4. soru biraz farklı diğerleri ise genel olarak aynı.
Beyler bu hafta giren yok mu hiç aranızda?
3 gun once yaptim.
-why do you want to participate in a program that is located in the US?
-what is the most important thing you have learned in school?
-if you could speak another language in addition to turkish and english, which language would you like to learn and why?
-tell me about a time when you made a bad decision
-when completing a task do you think it is more important to complete it well or to finish it quickly?
burdaki sorulara calis sadece hep aynisi geliyor.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks