Bende kalmisim arkadaslar 2. Defa girenler veya bu hafta ilk defa girenler lütfen sorulari paylasabilir mi ?
bugün girdiğim ciee mülakatında çıkan sorular
1)what do you hope to gain from the work and travel program?
2)what are some stereotypes you have about american culture?
3)what is your favorite memory from childhood?
4)Tell me about a time when you made a bad decision.
5)What is important for your employer in the US to know about?
6)yorumlarımızı eklememiz için 2 dk
arkadaşlar çok teşekkür ederim az sonra girmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer geçerim ve inşallah bu sorular çıkar ben soruları yazmaya çalışacam tekar teşekkürler
arkadaşlar şimdi girdim malesef sorular zordu ve burada paylaşılanlardan çıkmadı inşallah geçerim soruları paylaşmak isrterim onları nereden buluyoruz bi bilgisi olan varmı yoksa aklımda kalanları mı yazayım
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. Az önce ilk kez girdiğim mülakatta diğer bir kaç arkadaş gibi bu sorularla karşılaştım. Hepsine cevap verdim yer yer teklediğim ve kötü cümleler kurduğum oldu. Sonuç ne olur tahmin edemiyorum. Özellikle 5. soruya hiçbir fikrim olmadığını bu durumdan dolayı gerçekten üzgün olduğumu dile getirdim. Umarım, herkes için hayırlısı ve en güzeli olur. Sonuç açıklandığında yine buraya uğrarım bu esnada giren arkadaşlar olursa lütfen soruları paylaşmayı kesmeyelim. Girecek arkadaşlar için gerçekten güzel oluyor. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, ben de az once mulakati tamamladim. 5. soruyu ilk başta anlamadim, panik yaptim.. Ama kendi çapimda saçma sapan biseyler soyledim süre birazcik dolsun diyeSon soruda da 2 dakika konusamadim normalde dene1me yaptigimda 2 dakikayi bile geciyordu ama o stresle insanin aklina bisey gelmiyor kahretsin ya!
1. What kind of goals would you have in mind for participating on the program?
2. What's the most important thing you learned in school?
3. How would you explin Turkish culture to someone who has never been there?
4. What are the qualities of a good leader? A bad leader?
5. What is most important -a good product or friendly, fast service?
6. Şimdi varsa yorumlarinizi eklemek icin 2 dakikaniz var.
Yeni giren arkadaş varsa çıkan soruları paylaşırsa iyi olur.
Ben de kimlik gostermedim, mulakat oncesi oyle bi yazi da gelmedi, hatta danişmanim da uyarmadi.. Oyle bir sey olsa kesin uyarirdi diye düşünüyorum.. Yani bence rahat ol sikinti olmaz��
Dün sonucum geldi upper ile geçmişim istediğim iş için yeterli seviye advanced çıkamadığım için üzgünüm ama bakalım hayırlısı olsun iş için kaydımı da yaptım kafam rahat bir süre ;-)
Merhaba ben de yeni yaptim 1. What kind of goals would you have in mind for participating on the program?
2. What's the most important thing you learned in school?
3. How would you explin Turkish culture to someone who has never been there?
4. What are the qualities of a good leader? A bad leader?
5. What is most important -a good product or friendly, fast service?
6. Şimdi varsa yorumlarinizi eklemek icin 2 dakikaniz var.
Mülakatı yapan uğramaz olmuş..
merhaba arkadaslar bende 12-17 arası giricem bu mulakata son gunlere dogru girmeyi planlıyorum daha oncesinden giren olursa soruları paylasırsa cok sevinirim
Saolasin kardesim senin nasil gecti mulakat
Arkadaslar bu persembe gelen linke girenler yazarsa cok iyi olur![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks