Alıntı Gkvl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benden 1.900 usd istediler gorusmeye gittigimde ama giden bircok arkadasim ve internetten arastirmalarim sonucu en iyi sirketi buldum diye dusunuyorum. Tek basima gidicem ve erkek olmadigim icin oyle her turlu sey basima gelmese iyi olur okuduklarim kadariyla ama benden ingilizceyi iyi bir seviyede istiyorlar benim ingilizcesi benden kotu olan arkadaslarim bile gitti orda gelistirdiler ama bu sirket benden advanced falan istiyor heralde haftaya gorusmeye gidicem ingilizcemi yeterli gorurlerse kayit yaptiricam hayirlisi olsun artik.
eger en az 7-8 sirketle bizzat gorusmediysen , yeterince arastirmamissin demektir. Ayrica gecmis yillarda giden ogrenciler , gittikleri sirketlerin temsilciligini yapabilmektedirler. Bu da gizli sekilde , sirkete ogrenci yollayarak , ogrenci basi komisyon almak seklinde oluyor. Kisacasi senin arkadaslarin da seni bir sirkete cikarlari amaciyla yonlendirmis olabilir. Olamaz deme cunku adam basi 50-75 dolarlar odeniyor. Bedavadan gelecek 200 lira icin cok rahat yalan soyler bazi kisiler. Bunun disinda cok iyi ingilizceye ihtiyacin yok. Senden israrla cok iyi ingilizce istiyorlarsa bu ellerinde yeterince is yok anlamina gelebilir. Ellerinde az isleri varsa , ingilizce iyi isterler ki ogrenciyi ise yerlestirememe sorununu yasamamk icin.

Son olarak da 18 yasini doldurmus , resit olmus , aileyle tartismalarda mangalda kul birakmadan ben buyudum diyen siz universite gencleri bi zahmet de diger universite ogrencileriyle beraber calisacaginiz bir kulturel degisim programindan korkmayin. Bu efsanevi magduriyet hikayeleri cok eskilerde kaldi. 2012 deki degisikliklerden sonra o efsanevi sorunlar yasanmiyor. Yasanacak sorunu da sana her sirket benzer oranda yasatacaktir. Emin ol cok da buyuk farklar yok sirket arasinda.