2016 California düşünen arkadaşlar, bilgi paylaşımı yapalım^^
2016 California düşünen arkadaşlar, bilgi paylaşımı yapalım^^
şu sıralar genelde forumda bilgi paylaşımının en az olduğu vakitler kendimden biliyorum abd ye gidince unuttum anında buraları ama biz de grup olarak california ya gitmek çok istiyoruz.Eğer bu sene de dahil geçen senelerde giden arkadaşlar varsa hangi firmalarla gittiklerini yazarsa sanırım bir fikir alabiliriz.Her ne kadar işler değişebilse ve bu işler fuarlara kadar belli olmasa da bir kez california ya gönderen şirketin bir daha gönderme olasılığı yüksek.
firma adı paylaşımının reklam olmayacağını umuyorum.sanırım bir sıkıntı olmaz ?
california da pek is gelmez , 3-5 is geldi gecen sene. Bunlara denk gelmeniz sans isi Ihtimali dusuk. Siz gezi icin yer plani yapin. Is icin kimse size hicbir yerin garantisini veremez
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
büyük şehirlere yakın küçük şehirlerde iş olanağı daha çok bildiğim kadarıyla, hem maddi açıdan da daha iyi olabilir ) off günlerde yakın şehirlere gidilebilir diye düşünüyorum, travel kısmında ise istenirse uzak eyaletlere gezi yapılabilir, tabii tatil öncelikse orasını bilemem )
Sanırım şirket isimi paylaşamıyorum ama bazı şirketler California için işlere sahipler. Şirketlerin sitelerinde işlerini paylaşanlar var. Bi göz at fikrinde etkili olabilir.
Şahsi olarak geçen seneki tecrübemle sabittir ki birçok şirket kayıt olmadan iş listesine göz attırmıyor... Zamanı Ocak ayı itibariyle daha rahat olacağını sanıyorum.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks