İşten atılma olmuyor lifeguard olamazsan en kötü park service olup sabahtan akşama kadar elinde süpürge dolanıyosun etrafta lifeguard dan daha rahat iş.Ben deep lifeguard oldum askerlikten beterdi bütün gün hiç durmadan scanning yapmak zorundasın ve uyanık olman lazım küçük çocuklar ve zenciler sürekli boğuluyor günde 4, 5 kişiyi kurtarıyordum.Deep olursan dalga havuzlarında ve 4 metre derinliğinde kaydıraklı havuzun orda duruyorsun. Shallow lifeguard olursan kaydırak başlarında duruyosun o daha iyi sürekli scanning yapıp kafayı yemiyosun ama deep lifeguard olmanında bir forsu var tabiki park içinde. 5 yada 6 spot oluyor her birinde 45 dakka kalıyorsun sonra yarım saat mola verip tekrar devam ediyosun aynı plana gün bitine kadar. İngilizce orta seviye yeterli oda lifeguard test sınavını geçmek için (zaten gerekirse oturup beraber yapıyorsun supervisior yardım ediyor) bide sana söylenen basic seyleri anlaman yeter zaten lifeguard olunca müşterilerle konusmak kendine kalmış bişey ister konus ister sadece hi diyip oturt bot a sonra ready? diye sorup gönder.