Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Batı turu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Batı turu

Merhaba arkadaslar biz 4 kisi batı turu planlıyoruz 15-27eylul arasında. Virginia beachte araba kiralayıp new yorka geccez 2 gun orda takılacagız ve bavullarımızıda orada kiralık yerlere koycaz daha sonra washingtondan las vegas a ucakla gidip los angeles, california batıda son durak san fransicoya ulasıp ordan ucakla chiagoya donup arabayla geze geze ucus gunu new yorka donmeyi planlıyoruz. Sorum, new yorkta bavul bırakma olayını nasıl yapacagiz ucret nedir, planımız bu süreye yeter mi, deneyimi olanlardan yorumlarını bekliyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

batı turuna belirttiğin süre yeter bence..Zaten vegas'a 2 gün ayırsanız yeter.Kendinizi çok kaptırmayın vegas'a 3.gün ekleyip grand canyon yapabilirsiniz tabi.Onun dışında los angeles'a biraz vakit ayırırsınız fazla..Yani bence belirttiğin 12 günlük süre yeterli batı turuna..Önerim zaten,los angeles tan San Fransisco ya geçerken Pacific Coast Hİghway (1 nolu yol) kullanmanız.Süreyi çok uzatır ama her dakikasına değer.Çok sıkışık bir programınız da yokmuş zaten.

Bavullarınızı neden almıyorsunuz aslında anlayamadım.Neticede batı turunda da hostel/otel de kalıacaksınız diye varsayıyorum..Araba büyük bir araç kiralarsanız yer sıkınıtısı olmaz.

Bavul konusunda pek bilgim yok ama batı turu konusunda yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

las vegas - los angeles ve san francısco için 7 gün yeterli olabilir . 2 gün ny vardı zaten 9 gün oldu. Chicagoya 2 gün verirsen 11 gün oluyor. Yola da 1 gün verirsen en az 12 gün oluyor zaten.13. gün uçarsınız. Ancak Chicago-Ny arasındaki araba yolculuğunu çözemedim. Nereleri gezeceksiniz bu arada? Süre tüm yerlere anca ucu ucuna yetecektir. dOYA DOYA gezmek istiyorsanız Chicago çıkartılabilir. Bvul bırakma olayına gelirsek bence ilk batıyı gezin ve bavulları yanınıza alın. Batıyı araba kiralamadan gezemeyeceğiniz için size bir yükü olmaz. Uçaklarda vereceğiniz 30-35 dolarlık bavul ücreti 10 günlük emanet ücretinden az olacağı da kesin bence

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    las vegas - los angeles ve san francısco için 7 gün yeterli olabilir . 2 gün ny vardı zaten 9 gün oldu. Chicagoya 2 gün verirsen 11 gün oluyor. Yola da 1 gün verirsen en az 12 gün oluyor zaten.13. gün uçarsınız. Ancak Chicago-Ny arasındaki araba yolculuğunu çözemedim. Nereleri gezeceksiniz bu arada? Süre tüm yerlere anca ucu ucuna yetecektir. dOYA DOYA gezmek istiyorsanız Chicago çıkartılabilir. Bvul bırakma olayına gelirsek bence ilk batıyı gezin ve bavulları yanınıza alın. Batıyı araba kiralamadan gezemeyeceğiniz için size bir yükü olmaz. Uçaklarda vereceğiniz 30-35 dolarlık bavul ücreti 10 günlük emanet ücretinden az olacağı da kesin bence
    Bir chicagolu olarak chicagonun gezilmesini kesinlikle tavsiye ediyorum hatta newyorku gec chicagoyu sec bile diyebilirim. chicago newyork arasi guzel fakat yaklasik 14 saat suren bir yolculuk. Arada indiana-ohio-pennsylvania-new jersey eyaletleri var. Indianada cok gezecek biyer yok. Ohioda daytonda ucak muzesi var cok guzel, columbusta ohio state university gezilebilir. Cinncinati columbus arasinda tanger outlett var. Tommynin en ucuz outletlerinden biridir. Tshirtler $7 cantalar $15 gibi.. Clevelanda ugranabilir fakat yolu 1 saat uzatir. Pennslvania basli basina guzel. Pittsburg Amerikada gezdigim en guzel ve sirin sehirlerden biri. Cok ucuz tax free outletler var. Newjersey ve newyork basli basina ayri bi mevzu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yorumlarınız içn teşekkür ederim. birkaç sorum daha olacaktı konaklamayı nasıl ucuza denk getirebiliriz ve totalde bu gezi için ne kadar para ayırmamız gerekir?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

konaklama kesinlikle ilk önceliğiniz hostel olsun.Ben Los angeles da Hollywood bulvarının ortasında kahvaltı dahil hostelde kalmıştım günlük 28 dolardı mesela..Eli yüzü de çok düzgündü.daha ucuzu bile vardır bakarsanız.Hostelin adı Banana bungalow hostel gibi bir şeydi denk gelirseniz öneririm.Otoparkı da var. (reklamlar )

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle degistirdik bir havayolu firması 18 kilo hak veriyor baltimoredan las vegas'a ucakla gececegiz orda bati turu yapıp, bostona tekrar ucakla gececegiz. Son 2 gunumuzu de new yorkta gecirmeyi düşünüyoruz. Days inn % 40 indirim uyguluyor bu hotelde calistigimiz icin. Konaklamayida boyle halletmeyi dusunuyoruz.
    Konu mustafaceylan tarafından (05-08-2015 Saat 03:14 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı directedbycan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konaklama kesinlikle ilk önceliğiniz hostel olsun.Ben Los angeles da Hollywood bulvarının ortasında kahvaltı dahil hostelde kalmıştım günlük 28 dolardı mesela..Eli yüzü de çok düzgündü.daha ucuzu bile vardır bakarsanız.Hostelin adı Banana bungalow hostel gibi bir şeydi denk gelirseniz öneririm.Otoparkı da var. (reklamlar )
    Konaklama konusunda avantajlıyız biraz kardesim. Days inn de % 40 indirimimiz var bu dedigin hostelde odayı kiralıyoruz o fiyata yanlıs anlamıyorsam degilmi yoksa tek kisilik fiyatımı?
    Konu mustafaceylan tarafından (05-08-2015 Saat 03:17 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mustafaceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konaklama konusunda avantajlıyız biraz kardesim. Days inn de % 40 indirimimiz var bu dedigin hostelde odayı kiralıyoruz o fiyata yanlıs anlamıyorsam degilmi yoksa tek kisilik fiyatımı?
    days in indirim varsa çok iyi biz de hilton dan faydalanmıştık öyle...benim dediğim fiyat tek kişilk oda olarak değil.

biz 20 dolara oda da tutmuştuk(3 kişilik) bir tane otelde,adını hatırlamıyorum ama los angeles'ın çok kötü bir semtindeydi..akşam sokak yarışı çevriliyordu silah sesleri falan ..L.A. bir kısmı cennet gibi ama diğer kısmı çok kötü.

Yani fiyat/performans oranı önemli.Bütçeden kısacam diye rahatınızı çok da bozmayın derim.
    Konu directedbycan tarafından (05-08-2015 Saat 03:11 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı watkenaydu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir chicagolu olarak chicagonun gezilmesini kesinlikle tavsiye ediyorum hatta newyorku gec chicagoyu sec bile diyebilirim. chicago newyork arasi guzel fakat yaklasik 14 saat suren bir yolculuk. Arada indiana-ohio-pennsylvania-new jersey eyaletleri var. Indianada cok gezecek biyer yok. Ohioda daytonda ucak muzesi var cok guzel, columbusta ohio state university gezilebilir. Cinncinati columbus arasinda tanger outlett var. Tommynin en ucuz outletlerinden biridir. Tshirtler $7 cantalar $15 gibi.. Clevelanda ugranabilir fakat yolu 1 saat uzatir. Pennslvania basli basina guzel. Pittsburg Amerikada gezdigim en guzel ve sirin sehirlerden biri. Cok ucuz tax free outletler var. Newjersey ve newyork basli basina ayri bi mevzu
    Chicago luların ortak tepkisidir ama senin de söylediğin gibi arada hiçbirşey yok denebilir. Amerika da uzun süreli yaşayan birisi için heryer görülmeye değer ancak gezi süresi sınırlı olan bir watçı için aradaki eyaletler çok boş olacaktır. Hem zaman hem para kaybı. Chicago çok güzel şehir bence de ancak NYC görülmeden de Amerika görüldüm denmemeli. Chicago da diğer şehirlerden biaz uzak olduğu için de pek gezi rotalarında olmuyor.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı mustafaceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle degistirdik bir havayolu firması 18 kilo hak veriyor baltimoredan las vegas'a ucakla gececegiz orda bati turu yapıp, bostona tekrar ucakla gececegiz. Son 2 gunumuzu de new yorkta gecirmeyi düşünüyoruz. Days inn % 40 indirim uyguluyor bu hotelde calistigimiz icin. Konaklamayida boyle halletmeyi dusunuyoruz.
    Sanırım southwest de 2 bagaj bedava diğerleri ücret alıyor. Onun biletlerini kendi sitesinden bulabilirsin sadece. Bunun dışında fena olmayan rota yapmışsın , batı ve doğuda kendi içindeki planlarda görüş istersen yardımcı olmaya çalışırız. Days inn indirimi gayet iyi ancak yine de her yer için başka otel araştırması da yapın , las vegas için özellikle days inn de değil strip üzerindeki bir otelde kalın. Mutlaka kampanyalı bir otel olacaktır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)