Kaç yıldır burayı takip ediyorum hiç hesap açmak aklıma gelmemişti. Ama şimdi çok büyük sıkıntı içindeyim dostlar yardım edin. Daha önce hiç gönderi yazmadığım için yazıda bir hatam olursa affola dostlar.
Şimdi gençler senelerdir abdnin hayalini kuran biri olarak özellikle şu son günlerde bu hayaller iyice bende depresif bir hal aldı. Kafayı yiyecem yani o derece. Üni 3. sınıfa geçtim. Ortalamam 1.90 civarında dönüp dolanıyor. Hazırlıktan sonraki yazda yazokunula kalmıştım, geçen yıl ingilterede dil okuluna gittim 2 aylığına, bu senede staj çıktı tarihleri uyduramadım yine yattı bizim wat. Seneyede zorunlu staj var(Bizim okul biraz sıkıntılı staj konusunda. staj sal falan demeyin boşuna gençler. yemiyorlar). Bir tek boşluğum okulum tam biterkenki yazında var. O zamana kadar kim öle kim kala. Yani bizim wat bir türlü olmuyor. Benim bir tanıdığım var orda ben sana iş ayarlarım gel self yaparsın dediydi ama yetiştirememiştim belgeleri. Zaten ilk gidişerde self sıkıntı oluyormuş diye okuduydum. Gitmediğim wat şirketi kalmadı nerdeyse. Hepsi yok tarihin uymaz, yok belge yetişmez falan filan dedi.
Gençler benim en büyük korkum vize görüşmesi. İngilizcem kötü değil ama iyide değil. Ama öyle heyecanlıyımki bana orda türkçede sorsan cevap veremem. Tutulup kalırım öyle. Sırf bu korkudan wattan kaç defa vazgeçip sonra tekrar acaba başvursam mı diyip duruyorum. Hatta stajdan dolayı wat sıkıntı madem öyle turist alıp azıcık gezip geri gelem diyorum bu seferde öğrencilerin turist vizesi almasının zor olduğunu duydum. Turist vizesi için her türlü belge,para,pul,arsa,tapu falan filan gösterebilirim ama alamazsam yıkılırım, alamayan gördüm çünkü. Ya da şöyle birşey var, eğer erkenden stajı ayarlayabilirsem, benim okul mayısın ortasında bitiyor finallerle birlikte. Stajıda peşine ayarlasam haziran sonu gibi stajda biter. O tarihlerden wat ayarlayabilir miyim? Gerçi bundada stajı ayarlamak uzun sürüyor.
Öyle karman çorman anlattım ki ben bile yazdığımı anlamadım. Azıcık durumumu anlayan dostlar, şimdi ben illede wat yapmaya kendimi zorlayayım mı? yoksa panpa eğer paran pulun varsa hiç zorlama git turiste başvur mu dersiniz? Turist olarak yanıma adam bulurum gençler. Zaten Türkiye'de gitmediğim yer kalamadı nerdeyse. İngiltere'de de baya gezmiştim kendi başıma. Korkmam gezmekten falan ama işte vize görüşmesi beni korkutuyor. Bide ben greencarda başvurmuştum çıkmadı. Bide bu engel olur mu? Eğer gidebileceğim başka programlar falan varsa panpa bide bunu dene falan var mı öyle bişey?
Biraz kafanızı şişirdim. Belkide ilk kez böyle bir gönderi yazılıyor forumda. Daha önce hiç böyle bir gönderi okumamıştım çünkü. Okuyan, yorum yapan herkese teşekkürler. Gözünüzün yağını yiyem fikir verin. Bütün arkadaşlarım gitti bir ben kaldım.
Bookmarks